Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ploi și vijelii în tot județul

Ploi și vijelii în tot județul

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o informare de precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă pentru toată ţara, începând din dimineaţa zilei de sâmbătă, 13 februarie.

Meteorologii spun că din 13 februarie, de la ora 8:00, până în 14 februarie, ora 14:00, se vor semnala ploi în toate regiunile țării, inclusiv județul Sibiu, iar în zonele montane vor fi şi ninsori. Meteorologii mai precizează că izolat, cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15-20 litri/metrul pătrat.

”La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 80 kilometri/oră şi local va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada”, potrivit ANM.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus