Duminică,
14.08.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

Primăria continuă întâlnirile cu sibienii. În luna martie

Primăria continuă întâlnirile cu sibienii. În luna martie

Conducerea primăriei Sibiu va continua să meargă prin cartierele orașului pentru a se întâlni cu sibienii și a afla problemele cu care aceștia se confruntă. Dar după ce ia o pauză.

Seria de întâlniri a început în data de 2 februarie, totul fiind inclus într-un amplu proiect de consultare publică în vederea implicării sibienilor în elaborarea strategiei de dezvoltare a orașului pentru următorii ani.

“În procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Urbană 2015-2023 am dorit să aflăm și părerea sibienilor, astfel că am decis să mergem în cartiere să îi ascultăm. Participarea a fost bună la primele întâlniri și am primit idei de proiecte, dar și multe sesizări. În următoarele săptămâni ne vom concentra pe procesarea lor și de aceea vom relua seria de întâlniri în luna martie când ne vom întâlni cu sibienii din celelalte cartiere ale orașului”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Până în prezent reprezentanții Primăriei Sibiu au ajuns în cartierele Hipodrom I, II, III și IV, zona Calea Dumbrăvii, Vasile Aaron, Turnișor, Terezian, Tineretului, Țiglari și Gușterița. Sute de sibieni au participat la aceste dezbateri care au ca scop principal identificarea de proiecte pentru dezvoltarea orașului în următorii ani.

Programul următoarelor întâlniri va fi anunțat în timp util prin mass media, pe site-ul instituției – www.sibiu.ro – și în spațiile de afișaj din oraș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus