Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Băuturi gratuite, excursii, concerte și reduceri, tot ce poți face în Sibiu de Valentine’s Day

Băuturi gratuite, excursii, concerte și reduceri, tot ce poți face în Sibiu de Valentine’s Day

Pentru a-și atrage clienții anul acesta se pare că toți comercianții din Sibiu oferă reduceri, gratuități sau noutăți tentante. Dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru astăzi, aveți de unde alege.

Cuplurile care ies în această seară în Club Premier primesc din partea casei câte o băutură și intră automat într-o tombolă al cărei premiu principal reprezintă o cină romantică la Complex Cheile Cibinului și o noapte de cazare. ”Este una dintre cele mai frumoase pensiuni din județul Sibiu, într-un peisaj cu adevărat uimitor”, spune Adrian Voicu, patron al clubului Premier.

Cei care aleg să petreacă Valentine’s Day la Nod Pub vor avea parte de băuturi speciale, iar atmosfera va fi întreținută cu muzică live, acustică de noua formație sibiană, Boat of Us, de la ora 20.00. „La noi toți cei care vor veni vor primi o brățară roșie cu un medalion dintr-un nod de lemn, iar seara va avea loc un concert cu intrare gratuită”, spune Anda Suciu, reprezentantul pub-ului.

Cafeneaua Lili’s din Piața Mică a pregătit pentru ziua îndrăgostiților un meniu cu trei preparate, două pahare de vin și un mini-cadou la 75 de lei, iar atmosfera va fi întreținută de Sergiu Bolotă.

Hotelul Ramada a pregătit pentru această perioadă două oferte. Una dintre oferte e pentru oaspeții care nu sunt din Sibiu, iar cealaltă e pentru piața locală. Prețul unui meniu este de 179 de lei pentru două persoane.

Shopping City Sibiu a pregătit celor prezenți la mall un concert Lidia Buble. Cei mai norocoși vor pleca acasă cu premii de la concursurile interactive organizate pe scenă în ziua respectiva.

Tot astăzi, începând cu ora 18:00, pentru a ajuta viitoarele mirese să își găsească rochia mult visată dar și viitorii miri costumul potrivit, manchinele de la școala de modă Cleopatra Models vor prezenta cele mai în tendințe modele din 2016.

Și Hilton Sibiu anticipează numeroși îndrăgostiți care le vor trece pragul, așa că au redecorat restaurantul special pentru cine romantice și au pregătit meniuri aparte de Valentine’s Day.

Mâncăruri alese pentru cine romantice a pregătit și restaurantul La Cuptor, de pe strada 9 Mai.

Cei care caută un cadou în ultima clipă găsesc în Piața Mare un fel de bâlci în care producători și meșteri artizani din țară au venit să-și prezinte produsele, de la mâncăruri până la produse artizanale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cuptoru' cu microunde

Acum 8 ani

Io as arde ceva!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus