Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Muzeul Brukenthal, primul din România înregistrat EMAS

Muzeul Brukenthal, primul din România înregistrat EMAS

Muzeul Naţional Brukenthal este primul muzeu din România care a obţinut înregistrarea EMAS, Sistem de Audit şi Management de Mediu. În cadrul procedurii de certificare EMAS, s-a obţinut şi certificarea ISO 14001:2004 – Sistem de Management de Mediu.

Implementarea acestui sistem presupune implicarea tuturor angajaţilor, astfel încât să fie atinşi indicatorii de performanţă propuşi: reducerea consumului de energie electrică, gaz natural, apă potabilă, a cantităţii de deşeuri generate, dezvoltarea gradului de informare şi conştientizare. Certificarea EMAS s-a obţinut în cadrul Proiectului „Tichia Verde”. Proiectul a fost iniţiat de Parohia Evanghelică CA Sibiu împreună cu Muzeul Naţional Brukenthal şi APM Sibiu, fiind finanţat prin Fundaţia Germană de Mediu (DBU) şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus