Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Au pierdut cu fruntea sus. HC Sibiu s-a ridicat la nivelul locului secund, CSM Satu Mare

Au pierdut cu fruntea sus. HC Sibiu s-a ridicat la nivelul locului secund, CSM Satu Mare

HC Sibiu a pierdut în faţa locului secund din Divizia A – seria B, CSM Satu Mare, la capӑtul unui meci în care sibienii s-au ridicat la nivelul formaţiei ce are ca obiectiv promovarea in Liga Nationalӑ.

Trupa lui Matei Damian și Ștefan Nicolae a pierdut pe terenul din Satu Mare cu scorul de 32-26 (15-11), dupӑ ce în partida tur, din Sala “Transilvania”, HC Sibiu a reușit sӑ producӑ surpriza învingând cu 28-24.

Chiar dacă diferenţa de 6 goluri nu lasă loc de interpretări, dacӑ s-ar fi eliminat ratӑrile pe faza de atac şi un procentaj mai ridicat la finalizare, cred cӑ  am fi putut aduce primul rezultat notabil dintr-o deplasare la Satu Mare”, susţine Matei Damian, pentru Turnul Sfatului.

Au marcat pentru HC Sibiu: Radu David - 11 goluri (7 de la 7 m), Andrei Iliut - 6, Dorin Purcarea - 4, Razvan Bogdan - 2, Horatiu Capatana - 1, Dorin Neamtu - 1, Cosmin Demian - 1.

În urma aceastui rezultat, HC Sibiu cade douӑ locuri în clasament, aflâdu-se pe poziţia a opta, cu 19 puncte. La doar 3 puncte de poziţia a patra.

În meciul urmӑtor, HC Sibiu întâlnește liderul campionatului, CSM Fӑgӑraș, și rӑmâne de vӑzut dacӑ sibieni pot sӑ-și menţinӑ invincibilitatea pe propriul teren. Meciul va avea loc pe 25 februarie 2016, de la ora 18:30.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus