Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Au pierdut cu fruntea sus. HC Sibiu s-a ridicat la nivelul locului secund, CSM Satu Mare

Au pierdut cu fruntea sus. HC Sibiu s-a ridicat la nivelul locului secund, CSM Satu Mare

HC Sibiu a pierdut în faţa locului secund din Divizia A – seria B, CSM Satu Mare, la capӑtul unui meci în care sibienii s-au ridicat la nivelul formaţiei ce are ca obiectiv promovarea in Liga Nationalӑ.

Trupa lui Matei Damian și Ștefan Nicolae a pierdut pe terenul din Satu Mare cu scorul de 32-26 (15-11), dupӑ ce în partida tur, din Sala “Transilvania”, HC Sibiu a reușit sӑ producӑ surpriza învingând cu 28-24.

Chiar dacă diferenţa de 6 goluri nu lasă loc de interpretări, dacӑ s-ar fi eliminat ratӑrile pe faza de atac şi un procentaj mai ridicat la finalizare, cred cӑ  am fi putut aduce primul rezultat notabil dintr-o deplasare la Satu Mare”, susţine Matei Damian, pentru Turnul Sfatului.

Au marcat pentru HC Sibiu: Radu David - 11 goluri (7 de la 7 m), Andrei Iliut - 6, Dorin Purcarea - 4, Razvan Bogdan - 2, Horatiu Capatana - 1, Dorin Neamtu - 1, Cosmin Demian - 1.

În urma aceastui rezultat, HC Sibiu cade douӑ locuri în clasament, aflâdu-se pe poziţia a opta, cu 19 puncte. La doar 3 puncte de poziţia a patra.

În meciul urmӑtor, HC Sibiu întâlnește liderul campionatului, CSM Fӑgӑraș, și rӑmâne de vӑzut dacӑ sibieni pot sӑ-și menţinӑ invincibilitatea pe propriul teren. Meciul va avea loc pe 25 februarie 2016, de la ora 18:30.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus