Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ACTUALIZARE. VIDEO: Suspecți pentru 100 de jafuri din mașini, reținuți în această dimineață

ACTUALIZARE. VIDEO: Suspecți pentru 100 de jafuri din mașini, reținuți în această dimineață

După noul val de spargeri auto de la începutul acestei săptămâni (șase mașini jefuite în aceeași zi de luni, în zone diferite ale Sibiului), polițiștii sibieni au descins în această dimineață în mai multe locuințe pentru a aduce la audieri suspecții comiterii a aproximativ 100 de spargeri de mașini.

Potrivit surselor judiciare, cei ridicați în această dimineață erau specializați în furtul bunurilor de mici dimensiuni lăsate în mașini: genți, telefoane, laptopuri.

ACTUALIZARE - Cei patru suspecți aduși astăzi la IPJ Sibiu fac parte dintr-o grupare infracțională din cadrul căreia alți trei membri au fost reținuți ieri. Aceștia au fost prinși de polițiști în urma unei pânde organizate în Sibiu. Anchetatorii i-au văzut pe cei trei spărgători pe Bulevardul Victoriei, în timp ce au dat o spartegere din auto. I-au urmărit prin oraș, cu mașina și i-au oprit pe Calea Cisnădiei. Hoții aveau asupra lor bunurile furate.

Cei trei au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Ceilalți patru suspecți au ajuns la IPJ în urma unor percheziții domiciliare organizate în această dimineață. Ei sunt în continuare audiați la sediul IPJ Sibiu.

Membrii grupării prinși de polițiști au între 21 și 36 de ani (cel mai în vârstă în serbează ziua de naștere chiar astăzi, în arestul Poliției sibiene) și sunt toți din Sibiu, din zona străzilor Frunzei-Oțelarilor-Principatele Unite. Toți sunt fie recidiviști, fie bănuiți, anterior, și de comiterea altor furturi.

Vom reveni cu amănunte

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/02/16/sase-masini-sparte-intr-o-singura-zi-tot-sibiul/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

adi

Acum 8 ani

Era cazul!!!
Raspunde

Daniel

Acum 8 ani

de ce nu le dati numele, sa stie toata lumea cine sunt, sa nu mai aiba de a face cu ei !
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 8 ani

PăI da, că ăia de-au fost prăduiți au avut de-a face cu ei intenționat...
Raspunde

temnianu

Acum 8 ani

Astept un semn de la politie ,pentru ca si eu am fost victima acestor indivizi care mi-au spart geamul la masina si au furat o borseta unde se aflau toate documentele personale.
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 8 ani

De unde știi că-s aceiași? I-ai văzut când? Da' plângere ai făcut?
Raspunde

Bvb

Acum 8 ani

Vasilica nu te mai face de cacao singur .la somn cu tine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus