Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Crucea Roșie Sibiu organizează curs de îngrijitori pentru vârstnici

Crucea Roșie Sibiu organizează curs de îngrijitori pentru vârstnici

Din 7 martie  la Crucea Rosie Sibiu începe o nouă serie a cursurilor de îngrijitor bătrâni la domiciliu, cursuri de calificare profesională acreditate de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor și recunoscute atât pe plan național, cât  și  la nivel internaţional.

”Cursanții vor învăța să acorde îngrijiri igienice pentru persoana asistată, primului ajutor persoanei asistate, să asigure confortul persoanei asistate, să asiste alimentaţia şi administrarea alimentelor, mobilizarea şi transportul bătrânului asistat, mobilizarea şi transportul persoanelor asistate imobilizate, respectarea şi aplicarea prescripţiilor medicale și supravegherea stării de sănătate a persoanei asistate”, spune Raluca Morar, directorul Crucea Roșie Sibiu.

Cursul costă 800 lei și se poate achita în două rate. Actele necesare pentru înscriere: copii după actele de studii, carte de identitate, certificat căsătorie, CV, adeverinţă medicală, cerere tip.

Înscrierile se fac la sediul din str A.D. Xenopol nr 1, telefon 0260/217 646.

”Crucea Roşie Sibiu are o îndelungată experienţă în acest domeniu de activitate, cursantele noastre profesând în spitale, azile, centre de îngrijire pentru adult sau copil, cabinete medicale, din ţară, Uniunea Europeană, America sau Orientul Mijlociu”, mai spune Raluca Morar.

Foto: www.hellohelp.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus