Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Teodor Neamțu, curtat în perspectiva alegerilor locale. ”N-am închis toate ușile”

Teodor Neamțu, curtat în perspectiva alegerilor locale. ”N-am închis toate ușile”

Primarul municipiului Mediaș, Teodor Neamțu, a declarat pentru Turnul Sfatului că are mai multe propuneri de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar, însă nu a luat deocamdată nicio decizie. ”Nu pot să neg, am fost contactat din mai multe părți. Dar eu am zis un lucru și e greu să mă schimb. Eu știu că și în viață, dar și în politică, trebuie să ai o anume verticalitate și o anume deontologie. Nu neg că am fost contactat de mai multe formațiuni, dar am rămas deocamdată la stadiul de contacte. Eu am un mandat de dus la capăt și am înțeles să-l duc la capăt. Restul, mai vedem. N-am închis toate ușile…”, a declarat Neamțu.

Edilul e supărat de decizia luată de liberali, de a-l susține pe Gheorghe Roman la Primăria Mediaș, și crede că i s-a făcut o mare nedreptate fostului liberal Cristian Roman. ”Eu îl admir foarte mult pe Cristi Marian, care a înțeles și și-a dat demisia. Acum au început să mai plece, dar el și-a dat demisia din iunie. Cristi a zis că eu am înțeles să fac un anume fel de a face politică și chiar l-am admirat pentru lucrul acesta”, a mai spus primarul Mediașului.

Teodor Neamțu ar fi votat, conform sondajului PNL de 26,2% din medieșeni, într-o competiție cu Viorel Arcaș de la PSD, în timp ce Gheorghe Roman ar obține 63,9%, iar Christine Thellmann ar fi votată de 51% dintre electori.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus