Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

27 de telefoane mobile, furate dintr-un apartament

27 de telefoane mobile, furate dintr-un apartament

O femeie a sunat ieri la Poliție, după ce a ajuns acasă și și-a dat seama că nu mai are niciunul dintre cele 27 de telefoane mobile pe care le deținea.

Femeia, care este din Mediaș, păstrase telefoanele din ultimii ani, pe măsura ce membrii familiei le schimbaseră. Nu le mai folosea, însă nici nu s-a îndurat să le arunce. Ieri, proprietarii au uitat să încuie ușa casei și poarta de acces în curte, când au plecat. În momentul în care femeia a ajuns acasă, după ora 16, și-a dat seama că îi lipsesc telefoanele mobile și suma de 400 de lei. "Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate, au identificat un minor în vârstă de 11 ani, domiciliat în municipiul Mediaș, bănuit de săvârșirea faptei. Minorul a fost depistat în zona Pieței Corneliu Coposu având asupra sa o parte din bunurile reclamate sustrase", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Telefoanele găsite asupra copilului i-au fost restituite femeii. Aceasta nu a vrut să se constituie parte civilă ca să-și recupereze paguba, motivând că telefoanele nu erau de mare valoare și că nu poate calcula un prejudiciu exact.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Bsi_Hermannstadt

Acum 6 ani

Asta cu 27 telefoane ale familiei suna ca la Vacanta Mare cu 2 tone de portocale nedeclarate la vama pentru ca erau portocalele copilului -"ale lu' ala micu' "
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus