Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Expoziție de găini și iepuri de rasă în Piața Rahova

Păsări de curte și iepuri de rasă, asta vor putea vedea sibienii în weekend-ul 19-21 februarie, în cadrul celei de-a XXI-a ediție a acestei expoziții. Acesta va fi organizată în Piața Rahova, în hala de lactate și va aduna laolaltă mai mulți crescători din Sibiu.

Expoziția de păsări de curte și iepuri de rasă se va desfășura între orele 12-18 vineri, 9-18 sâmbătă și între 9-14 duminică. Prețul unui bilet va fi de 5 lei pentru adulți și 2,5 lei pentru copii, iar cei care vor dori, vor putea participa și la o tombolă contra sumei de 1 leu. „Ne bucurăm că putem continua tradiția acestei expoziții mult iubită și așteptată de copii în special. Invităm așadar copiii, alături de părinți și bunici să vină la expoziție să vadă zeci de găini și iepuri de rasă, exponate deosebite care îi vor încânta, aduse de crescători din județul Sibiu și cărora le mulțumim pentru colaborare”, spune Georgeta Purima, directorul Camerei Agricole Județene Sibiu.

Expoziția este organizată de Camera Agricolă Județeană Sibiu împreună cu Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurale Sibiu și a Asociației Județene a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus