Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-3°C

Încep plombările de primăvară: 18 străzi din Sibiu, primele pe listă

Încep plombările de primăvară: 18 străzi din Sibiu, primele pe listă

SC Hidroconstrucția SA – firma angajată de Primăria Sibiu pentru plombarea străzilor unde au apărut gropi în urma sezonului rece – va începe lucrul din ziua de 2 martie, anunță reprezentanții administrației locale. Prima comandă efectuată de Primărie în baza contractului cu o valoare totală de aproape 188.000 de lei, fără TVA, vizează 18 străzi: Ștrandului, Transilvaniei, Moldovei, Râului, Malului, Cibinului, Alba Iulia, Maramureșului, bulevardul Victoriei, Mitropoliei, Abatorului, Nicolae Teclu, bulevardul Coposu (în zona podului Gării), bulevardul Vasile Milea, Vasile Aaron, Săcel, Calea Șurii Mici ți Henri Coandă. ”Lucrările vor începe din data de 2 martie și se vor desfășura sub trafic, constructorul având obligația semnalizării corespunzătoare a lucrărilor. În realizarea lucrărilor, constructorul va ține cont de condițiile meteo. Vor urma alte comenzi în baza acestui contract”, se arată în comunicatul transmis de Primăria municipiului Sibiu.

Foto: arhiva TS

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 5 ani

ar fi bine sa nu se opreasca pe MAramuresului...si sa continue si pe str. Cristianului...ca e un mic dezastru strada aia!!!
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

si vor face asfaltarile ca apoi sa sparga iar sa bage cablurile in pamant asa cum au anuntat deja ca vor face...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus