Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
6°C

Radu Nechit, actor la "Radu Stanca"

Radu Nechit, actor la

Actualul consilier al președintelui Consiliului Județean, Radu Nechit, joacă într-o piesă din stadiunea Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu.

Fostul prezentator de televiziune interpretează rolul unui reporter care o intervievează pe "singura divă rămâncă veritabilă", așa cum o prezintă creatorii spectacolului - Maria Tănase. "Propunerea a venit de la buna mea prietenă, Gabriela Neagu, cu care, în a doua jumătate a anilor 90, am făcut echipă la realizarea unei emisiuni de actualitate cinematografică pentru Antena 1 Sibiu. Ideea era să realizez un concept video pentru spectacolul Mărie, Mărie, care să îi ofere Gabrielei posibilitatea de a schimba ținutele necesare diverselor episoade din viața Mariei Tănase. Așa că s-a născut ideea unor secvențe de interviu care sunt proiectate în spectacol... iar eu am jucat rolul reporterului... A fost o experiență extraordinară să lucrez cu echipa TNRS, deși colaborarea mea cu prestigiosul teatru datează încă de pe vremea când conduceam Biroul de presă al FITS. Am lucrat contra cronometru, dar cred că am reușit cu toții, și în special Gabi Neagu, să aducem în fața publicului un spectacol care îmbină muzica celebrei Maria Tănase cu detalii mai puțin știute din viața ei", a declarat Radu Nechit, pentru Turnul Sfatului.

Actualul consilier al președintelui CJ nu apare pe scenă, ci în proiecțiile video din timpul spectacolului "Mărie, Mărie".

Radu Nechit este și cadru didactic în cadrul Departamentului de Artă Teatrală al ULBS.

Spectacolul "Mărie, Mărie", al cărui concept video este semnat tot de Radu Nechit, are următoarea reprezentație marți, 15 martie, la sala Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu.

Comentarii

8 comentarii

are fata

Acum 5 ani

sa-sivada de talente si sa lase administratia
Raspunde

claudius

Acum 5 ani

asa isi descopera vedetismul...aere, impresii si figuri !
Raspunde

blablabla

Acum 5 ani

alt cadru didactic de umplutura...
Raspunde

Radu

Acum 5 ani

Lingau am fost... lingau raman.....
Raspunde

mutu de la manutanță

Acum 5 ani

A fost cadru didactic și la Jurnalistică! Chiar e multitalentat? Că de frumos, e frumos!
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

si numai asocierea cu Cindrea te face sa stai deoparte...
Raspunde

Lak_Petru

Acum 5 ani

fata aia batrana, batranicioasa,parasita, auto-alintata, pofticioasa de toate cele, aruncand priviri perverse, nerusinate, barbatilor de tot felul, cu kuhrul de-un kintal si jumate, ce-o zice cand il vede pe don juanul asta cu creierul mic, alb si neted ca se face de ras in tot kartieru?
Raspunde

geo

Acum 5 ani

La cine te referi Lak Petru? Chiar așa de rău esti de îți dai drumul așa la gură? Urât din partea unui domn!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus