Marţi,
07.12.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
0°C

Dan Fleșeriu, înaintea confruntӑrii cu BC Mureș: ”Toată echipa este aptă și dornică să spargă gheața”

Dan Fleșeriu, înaintea confruntӑrii cu BC Mureș: ”Toată echipa este aptă și dornică să spargă gheața”

CSU Atlassib Sibiu joacă astӑzi pe terenul celor de la BC Mureș Târgu Mureș, în al doilea meci din grupa A valorică.

Înaintea partidei, sibienii sunt optimiști și sperӑ sӑ reușeascӑ primul succes în prima grupӑ valoricӑ.

”Am avut meciuri grele cu Târgu Mureș în acest sezon, în unele dintre ele am fost aproape de un rezultat bun,  în altele nu. Suntem dornici să facem un meci bun, să jucăm bine și reflectăm asupra ceea ce ar trebui să facem pentru a câștiga. În meciul cu Oradea am fost aproape, pe final, puteam să câștigăm. Suntem cu toții cu moralul bun, trebuie să uităm ce a fost și să ne concentrăm acum pe ce trebuie să facem pentru a învinge”, a declarat Will Paul.

”Mureșul este o echipă cu care nu am reușit să câștigăm. Am pierdut patru meciuri dintre care două în Cupa României și două în Campionat, dar de fiecare dată am fost tot mai aproape. Este o echipă foarte grea pentru noi, are jucători de mare calitate și cred că este una dintre echipele cu șanse la câștigarea campionatului. Mergem acolo după o partidă în care noi ne-am demonstrat forța, împingând meciul cu Oradea în prelungiri în sper că vom face, din nou, un meci bun.Vom vedea dacă și rezultatul va fi, de data aceasta, favorabil. Toată lumea din echipă este aptă și dornică să spargă gheața și cu Târgu Mureș”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

BC Mureș Tg. Mureș a învins în prima fază a campionatului echipa sibiană, scor 99-98, în tur, și 84-78 în retur.

Meciul dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSU Sibiu are loc astӑzi, de la ora 18:00, și va fi transmis în direct pe DigiSport.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus