Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-16°C

Fiole cu sânge găsite la marginea drumului. DSP face anchetă

Fiole cu sânge găsite la marginea drumului. DSP face anchetă

Mai multe fiole cu sânge au fost găsite la marginea drumului, între Mediaș și Blăjel. Eprubetele intacte au fost ridicate de DSP și preluate de laboratorul de Medicină Legală. S-a stabilit cu certitudine că este sânge. Nu se știe dacă de proveniența sângelui este umana sau animală, specialiștii Direcției să stabilească asta la testele de laborator.

O anchetă va fi făcută și de către Garda de Mediu. "Trebuie să stabilim dacă cei care au abandonat probele acolo sunt din județul Sibiu sau din județele vecine. Eprubetele au fost abandonate de mai mult timp, nu sunt probe recente. O firmă specializată va ridica deșeurile biologice în cursul zilei de astăzi", a declarat Ciprian Simulescu, comisar al Gărzii de Mediu

Localnicii din Blajel spun că își vor ține copiii în case, pentru că ei obișnuiesc să se mai joace pe dealurile din apropriere și să caute ghiocei.

fiole sange medias (1) fiole sange medias (4) fiole sange medias (3) fiole sange medias (2)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1467

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus