Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
14°C

Primăria Sibiu propune un nou sens unic și prelungirea altuia

Primăria Sibiu propune un nou sens unic și prelungirea altuia

Cea mai mare porțiune a Aleii Geniștilor va deveni stradă cu sens unic, potrivit inițiativei administrației locale supusă dezbaterii publice. Totodată, Primăria propune prelungirea circulației într-un singur sens pe strada Independenței, în contextul în care în intersecția acestei străzi cu strada Lucian Blaga se petrec multe accidente. Potrivit propunerii postată pe site-ul Primăriei Sibiu, Aleea Geniștilor va rămâne cu sens dublu de circulație doar pe porțiunea dinspre și paralelă cu Aleea Roșiorilor. În rest, pe Aleea Geniștilor se va circula în sens unic către strada Luptei, stradă de asemenea cu sens unic de circulație în zona respectivă.

propunere genistilor sens unic

Cea de-a doua propunere a administrației locale face referire la strada Independenței, al cărei sens unic pornește acum de la intersecția cu bulevardul Corneliu Coposu și se încheie la intersecția cu strada Lucian Blaga. Din cauza accidentelor dese de la intersecția cu L. Blaga, Primăria propune acum ca sensul unic să fie obligatoriu în aceeași direcție, dar pe toată lungimea străzii Independenței (până la intersecția cu strada Constantin Noica).

propunere independentei sens unic

Eventualele observații ale sibienilor pot fi depuse la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice, din cadrul Primăriei Sibiu.

Foto: Primăria Sibiu și Google Street View

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Free_ag

Acum 6 ani

Cine sunt cretini care au gandit asa ceva ? Primaria , Politia? Iar fac studile din pix de la birou . NU o se rezolve absolut NIMIC cu prelungirea sensului spre Noica , absolut TOATE accidentele sunt provocate de cei care vin de pe Blaga si nu respecta semnul STOP .In loc sa schimbe sensul de pe Blaga spre Izvorului ? Va f i acelasi nr de accidente . Niste CRETINI .
Raspunde

Mihai I

Acum 6 ani

Dacă se tine cont de noile prevederi de a se marca fiecare colt al intersecției pe fiecare stradă cu excepția celor cu sens unic la intrare unde nu ai nevoie de vizibilitate, cu parcare interzisa pe o distanta de 25 de metri prin hașurare, atunci nu ar mai fi nici un fel de problema pentru ca s-ar crea vizibilitate nu cum sunt acum până în coltul intersecției.Cu toate acestea politia rutiera împreună cu poliția locală trebuie sa fie mai activa pe străzi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus