Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Concert, concurs la Arena Platoș, filme, dar și multe spectacole de teatru. Asta ne așteaptă în acest weekend în Sibiu.

Vineri, 4 martie De la ora 17.00 în Shopping City va concerta trupa Holograf.

La Teatrul Național „Radu Stanca” va avea loc de la ora 19.00 spectacolul „Variațiunile Goldberg” de George Tabori. Textul lui Tabori - scris în 1991 - este pe de o parte o farsă teatrală, iar pe de altă parte o piesă moralistă evreiască, care conține citate din Biblie și din lirica lui Shakespeare și Milton. Acțiunea se petrece în timpul repetițiilor pentru un spectacol de teatru cu subiect biblic și reflectă gândurile, dilemele și pretențiile regizorului și actorilor implicați în spectacol.

La Cinema Arta de vineri și până joi, 10 martie vor rula următoarele filme. Zootropolis în premieră 3D sâmbătă și duminică de la ora 12.00, filmul Usturoi va rula vineri de la orele 14.15 și 20.40, iar de sâmbătă și până joi de la ora 14.15. A Bigger Splash va rula de la ora 16.15, filmul The Brothers Grimsby de la ora 18.40 și Gods of Egypt – 3D de la ora 20.40.

Sâmbătă, 5 martie De la ora 10.00 va avea loc evenimentul „Aleg pentru spitalul copiilor!” în Parcul Sub Arini. Alergare cu taxa simbolica de (minim) 1 leu pentru construirea primului centru independent de Oncologie si Hematologie pediatrica din România.

De la ora 10.00 și de la ora 12.00 la Teatrul Gong va avea loc „Atelierul de creat povești” coordonat de Diana Ribana și care este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

Tot la Teatrul Gong, dar de la ora 18.00 va avea loc spectacolul „Scamatorii”. În acest spectacol animația este la ea acasa, vor fi momente pline de surprize care vor crea iluzii și stări de neuitat pentru cei mici si cei mai. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste de peste 3 ani.

La Teatrul Național „Radu Stanca”, de la ora 19.00 va fi pus în scenă, spectacolul „Oameni obișnuiți” în regia Gianinei Cărbunariu, iar la final va avea loc o discuție cu publicul. Spectacolul spune povestea a 8 avertizori de integritate care s-au confruntat cu adevărate problem după ce au semnalat problemele și ilegalitățile care aveau loc în firmele în care munceau.

Duminică, 6 martie La Arena Platoș va avea loc concursul dedicate exclusiv femeilor, Bikini Race. Acesta va începe de la 09.30, iar costumul de baie este obligatoriu. Ziua începe la Teatrul Gong cu spectacolul „Scamatorii” care va fi pus în scenă începând cu ora 11.00.

Tot la Teatrul Gong, de la ora 16.00 va avea loc o dezbatere despre teatru ca mijloc în procesele de formare și ca instrument pedagogic. TEATRU ȘI EDUCAȚIE. EDUCAȚIE PENTRU, PRIN ȘI ÎNSPRE TEATRU are loc în cadrul TROC, iar intrarea este gratuită.

De la ora 18.00, tot la Gong va avea loc spectacolul „Copii răi” după un text de Mihaela Michailov. Acesta este un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 10 ani, iar intrarea este gratuită.

Comedia „Încurcă-i drace!” se va juca la Teatrul Național „Radu Stanca”, de la ora 19.00. Acţiunea spectacolului se desfăşoară într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willy îşi dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziţie, deşi ar trebui să participe la o sesiune parlamentară importantă. Situaţia acestora devine una complicată pentru că în cameră descoperă cadavrul unui bărbat. Întrucât raportarea acestui incident ar scoate la iveală relaţia de adulter dintre cei doi, protagoniştii se hotărăsc să ascundă corpul acestuia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus