Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Răzvan Pop, noul președinte al organizației municipale PNL Sibiu

Răzvan Pop, noul președinte al organizației municipale PNL Sibiu

Candidatul PNL la funcția de primar al Sibiului, Răzvan Pop, a devenit președinte al organizației municipale, el înlocuindu-l în funcție pe actualul viceprimar, Virgil Popa. ”Conform deciziei Biroului Permanent Central al PNL, candidații la funcția de primar din fiecare localitate devin unic președinți în localitatea respectivă. Din acest punct de vedere, în momentul în care m-am suspendat ca funcționar public și ca director al Direcției Județene pentru Cultură, am preluat automat în baza acestei decizii conducerea organizației Sibiu”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Răzvan Pop.

Virgil Popa este viceprimar al Sibiului din ianuarie 2008, când l-a înlocuit în funcție pe Eugen Mitea. A fost ales președinte al PNL Sibiu în 2010. În 2013 a fost reales în funcție, de data aceasta neavând nici un alt contracandidat.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

A

Acum 5 ani

Serios, se incumeta cineva sa faca o lista cu realizarile acestui "mare" om de cultura al orasului nostru? Poate cei de la TS, sunteti si jurnalisti deci puteti descoperii lucruri mai bine ca un om de rand.
Raspunde

pintea

Acum 5 ani

Vai de capul lui, da-ti ba demisia daca vrei sa candidezi ca asa ii legal
Raspunde

gigi

Acum 5 ani

cine se gandea cand ducea vinul la referendum ca maimutoiul asta ajunge sef peste PNL
Raspunde

dancp

Acum 5 ani

razvane daca te vad linga basista,EBAista,marioneta a pdl din pnl nu te votez, gindeste
Raspunde

z

Acum 5 ani

Fix aia e problema. Nu faptul ca e un 0.
Raspunde

Tudor

Acum 5 ani

Pedofilul din Suceava are un frate geaman la Sibiu. Aceiasi speta. O nulitate care in afara de copy/paste nu are nici o treaba cu nimic in viata.Doar limba lunga gen "gadea" . Cultura copy/paste.In rest circ si paine.
Raspunde

geo

Acum 5 ani

PNL-ul nu mai e ce a fost. Săgeata e aproape frântă!
Raspunde

Român din cetate

Acum 5 ani

PNL-ul sibian dupa ce a facut blat cu FDRG-ul si l-au scos din cursa pe singurul contracandidat serios al lui FODOR, (Virgil Popa) numind un moft ,candidat la primarie, il mai pun si presedinte de organizatie municipala. Fix - pix - made by Turcana".
Raspunde

Jiji

Acum 5 ani

Agramat de soi, doar osanza e de el.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus