Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Un meci pentru moral. CSU Sibiu întâlnește Clujul: ”Luptӑm pânӑ la epuizare”

Un meci pentru moral. CSU Sibiu întâlnește Clujul: ”Luptӑm pânӑ la epuizare”

CSU Sibiu primește vizita celor de la U-BT Cluj Napoca, în etapa a 25-a a LNBM. Sibienii vin dupӑ patru înfrângeri consecutive și sperӑ sӑ întrerupӑ șirul nefast de meciuri fӑrӑ victorie. Ultimul succes a ”galben-albaștrilor” dateazӑ de la meciul cu Gaz Metan Mediaș, de acum o lunӑ, când partida i-a asigurat calificarea în prima grupӑ valoricӑ a campionatului.

În prima grupӑ valoricӑ, CSU Sibiu a suferit douӑ înfrângeri în primele douӑ meciuri cu Oradea și Mureșul, în timp ce Clujul a început cu o victorie împotriva Craiovei și cu o înfrângere în faţa Stelei. CSU Sibiu se aflӑ pe poziţia a șasea, iar Clujul este ocupanta poziţiei a treia în grupa A valoricӑ.

Înaintea meciului, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, și jucӑtorul Kevin Hardy cred cӑ este momentul prielnic pentru o victorie, în faţa propriilor suporteri.

”Avem un meci dificil duminică, defapt ca și celelalte din această fază a campionatului. Am putea aborda această partidă în două feluri: așa cum se aștepta multă lume, să nu mai conteze pentru noi aceste meciuri, de vreme ce ne-am îndeplinit obectivul, sau, așa cum le-am abordat și celelalte două partide (n.r. cu Oradea și Mureș), să luptăm până la epuizare, indiferent pe cine avem în față, în încercarea de a câștiga. În ultimele meciuri asta am făcut, am luptat și am încercat. Deocamdată atât am reușit și nu sunt deloc supărat. Băieții își doresc mai mult decât locul 6. Și eu îmi doresc mai mult, așa că, dacă vom putea, vom și câștiga meciuri în faza asta. Importantă este atitudinea de luptă pe care o afișăm și faptul că nu ne temem de nicio echipă cu care ne întâlnim pe teren”, a spus Dan Fleșeriu.

”Va fi un meci mare, la fel ca și celelalte meciuri din prima grupă valorică. Am reușit să fim aproape, în ultimele meciuri, așa că avem nevoie de o victorie. Abordăm acest meci având multă încredere în noi și vom încerca să câștigăm. Am învățat mult din greșelile noastre, din meciurile anterioare, și vom da totul pe teren pentru a ne asigura victoria”, a spus Kevin Hardy.

Meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și U-BT Cluj Napoca are loc duminicӑ, 6 martie, de la 19:45 și va fi ttransmis LIVE pe Digisport 3.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus