Joi,
01.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

GALERIE FOTO - Cele mai frumoase sibience, în bikini pe zăpadă

GALERIE FOTO - Cele mai frumoase sibience, în bikini pe zăpadă

Complexul Arena Platoș de la Păltiniș a găzduit astăzi prima ediție a concursului Bikini Race, eveniment ”reinventat cu probe mai degrabă sportive decât de etalare a frumuseții”, după cum anunță organizatorii.

Opt concurente au luat startul în această ediție, una mai curajoasă decât cealaltă. În ciuda faptului că a fost soare, frigul a mușcat prin costumele de baie, mai ales că cele 8 concurente n-au prea avut cum să evite contactul cu zăpada.

Bikini Race 2016_2

Concursul a fost structurat pe trei probe. Prima dintre ele a fost proba de slalom individual, în care fiecare concurentă a avut de trecut prin patru porți de competiție, timpul înregistrat fiind contabilizat de juriu. Cea mai rapidă concurentă la proba de slalom a fost Kristina Elekes, care a trecut prin cele patru porți în mai puțin de 10 secunde.

”Pentru cea de-a doua probă, concurentele au urcat pe banda mobilă a școlii de ski a complexului și s-au apucat de ... baschet. Trei mingi și trei coșuri, probă nu foarte ușoară având în vedere că se arunca din mișcare. Iar de încheiere, cele 8 concurente au trecut printr-un traseu aplicativ care a inclus o coborâre cu zipfelbobul și mai multe urcări și coborâri peste kickerele amenajate pe traseu, incluzând o trecere printr-un tunel”, spun organizatorii concursului.
Cea mai tânără concurentă la Bikini Race este Emily Tuinstra, are doar 6 ani și participă pentru a treia oară la concursul de la Arena Platoș Păltiniș. Alături de frumoasele sibience, la ediția din acest an au participat concurente și din Cluj Napoca, Gheorghieni și Mediaș.

Bikini Race 2016

Sezonul de ski și snowboard la Arena Platoș Păltiniș se încheie cu Bikini Race. Ultimul eveniment al sezonului, Slide and Freeze, a fost anulat din cauza stratului extrem de subțire de zăpadă.

podium Bikini Race

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus