Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Comunicat de presă. 8 Martie, Ziua Femeii

Comunicat de presă. 8 Martie, Ziua Femeii

Nu există prilej mai minunat ca P.S.RO(Partidul Social Romănesc)  să-si exprime deschis, de a  recunoaşte şi susţine rolul important al femeilor în viaţa socială, economică şi politică a ţării.

In promovarea şi realizarea idealurilor naţionale, a renaşterii Romaniei, P.S.RO. susţine şi propune realizarea relaţiilor din societate pe principiile statului de drept, ale democraţiei constituţionale şi ale justiţiei sociale. P.S.RO. promovează egalitatea şanselor pentru toţi cetăţenii, solidaritatea umană şi valorile familiei.

Organizaţia Judeţeană a P.S.RO. urează tuturor femeilor, doamnelor, domnişoarelor din municipiul şi judeţul Sibiu alături de tradiţionalul ,,La Mulţi Ani!, cele mai sincere urări de sănătate, fericire, prosperitate şi le indeamnă să se înscrie cu toate forţele în procesul de oprire a degradării Romăniei. Sunteţi o forţă şi Romănia are nevoie de contribuţia voastră.

La mulți ani!!!

Preşedintele Organizaţiei Municipale P.S.RO.

Gabriel Pițu

Preşedintele Organizaţiei Judetene P.S.RO.

Alexandru Florea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Tricolorul

Acum 8 ani

Doamne ferește cine a ajuns șef de partid....asta de innoire clasa politica. Cred ca și lalelele alea ofilite le a luat prin metode specifice politice.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus