Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Dosar penal pentru cerșetorie în Sibiu. Ținea o fetiță de doi ani în brațe

Dosar penal pentru cerșetorie în Sibiu. Ținea o fetiță de doi ani în brațe

O femeie învârstă de 21 de ani, din Sibiu, a fost prinsă ieri de polițiști cerșind în timp ce cerșea ținând o fetiță de doar doi ani în brațe. Acum are dosar penal.

Femeia a fost identificată de polițiștii Biroului de Ordine și Siguranță Publică Sibiu din zona șoseaua Alba Iulia — strada Maramureșului, în spațiul unde traficul pietonal este intens datorită noile supermarketuri.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal ca urmare a săvârșirii infracțiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

Polițiștii recomandă tuturor sibienilor care observă astfel de cazuri să le semnaleze urgent. Din păcate, în afară de a întocmi dosar penal, oamenii legii nu prea mai pot face altceva, iar cerșetorii revin pe străzi.

”Realitatea este că sunt mari șansele ca femeie respectivă să revină chiar astăzi la cerșit pentru că aceasta este legislația. În Sibiu, în ultimii  ani sunt cam aceleași patru sau cinci persoane, pe care le prindem periodic. Pentru cerșetorie nu te închide nimeni”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

gigi

Acum 8 ani

invarsta
Raspunde

tudor

Acum 8 ani

Si nimeni nu anunta Protectia Copilului? Iata: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Adresă: Strada Mitropoliei 2, Sibiu Telefon:0269 232 066
Raspunde

Anonymus

Acum 8 ani

tudor, degeaba o anunta ca nu ii intereseaza nici pe aia ca au destule cazuri mai importante din punctul lor de vedere. i-au facut dosar si asa cum scrie si in articol, mai mult ca sigur o gasesti iar la cersit in aceleasi locuri sau in alte zone ale sibiului. la noi nu functioneaza statul asa cum ar trebui in astfel de cazuri numai in cele de unde la vreun smecher angajat la stat ii iasa ceva... bine ca oferim conditii de lux emigrantilor din alte tari si ai nostri cersesc ca sa supravietuiasca :(
Raspunde

Mimi

Acum 8 ani

Nici chiar așa:"ai noștri cerșesc să supraviețuiască "!!! Pentru unii e mai comodă cerșetoria. Muncă e pentru toată lumea, de la măturător la director. Dar lenea e mare !!!! Și dacă nu curge, pică ! De ce să muncești, dacă poți să stai ???? Și să mai ai și bani !!! Exemplele și proverbele românești pot continua !!! Pututoșii au ceea ce merită !
Raspunde

anda

Acum 7 ani

si daca anunta Directia pt protectia copilului ce? numai protectia copilului nu e: doar vor constata starea materiala a familiei si .... atat. acolo se opreste orice 'protectie'. asistenta sociala din Sibiu nu functioneaza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus