Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

Primăria a contractat modernizarea a patru străzi

Primăria a contractat modernizarea a patru străzi

Primul contract pentru modernizarea cartierului Hipodrom II, programată pentru anul în curs, a fost semnat de administrația locală cu firma medieșeană SC BMT Trans Construct SRL. Contractul în valoare de aproape 680.000 de lei, fără TVA, prevede ”lucrări de modernizare a carosabilului și a trotuarelor, amenajarea unor guri de scurgere a apelor pluviale, modernizarea iluminatului public și instalarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablajului metropolitan”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu “Acesta este primul dintre cele trei contracte de lucrări care vor schimba în bine funcționalitatea și aspectul cartierului Hipodrom II. Ordinul de începere a lucrărilor pe Aleea Haiducului îl vom emite până la sfârșitul lunii martie”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului, potrivit sursei citate. Termenul de realizare a lucrărilor este de trei luni de la semnare.

Celelalte trei străzi contractate de Primărie sunt Ciocanului, Albert Einstein și Dinamului. Firma angajată este SC Drumuri și Poduri SA, valoarea lucrărilor fiind de 350.000 de lei. Vor fi efectuate lucrări de modernizare a carosabilului și a trotuarelor pe toate cele trei străzi. ”Pe străzile Ciocanului și A. Einstein vor fi reabilitate și rețelele de apă și canalizare. Chiar dacă este vorba de trei artere scurte, modernizarea acestora este importantă în contextul lucrărilor de reabilitare a străzii Strungului care va începe de săptămâna viitoare, cele trei fiind perpendiculare pe aceasta”, se mai arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Foto Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cristi

Acum 6 ani

Si de strada Miraslau nimic?? Totusi, au gaurit strada, bine inteles au astupat cu pamant care s-a lasat, si acum pe langa noroi gramada, iti rupi masina in cratere...
Raspunde

Mimi

Acum 6 ani

Vai steaua ei Primărie !!!! "A contractat 4 strazi "!!!! Vai ce mai strazi, de parcă ar reface Bulevardul Paulista !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus