Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Un credincios în scaun cu rotile a cerut ajutorul lui ÎPS Laurențiu Streza. Arhiepiscopia a răspuns

Un credincios în scaun cu rotile a cerut ajutorul lui ÎPS Laurențiu Streza. Arhiepiscopia a răspuns

Aurel Călin din oraşul Victoria, judeţul Braşov, suferă de 30 de ani de spondilită anchilozantă şi locuieşte în condiţii modeste la parterul unui bloc din Victoria.

În data de 28 februarie Aurel a solicitat mitropolitul Laurențiu Streza ajutor, cu ocazia vizitei ierarhului în Parohia Victoria III.

Prin urmare, în această săptămână Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistenţă socială, i-a oferit credinciosului suma de 2000 de lei şi un pachet cu alimente.

“Cu bucurie am dus la îndeplinire misiunea încredinţată de Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Laurenţiu, prin Departamentul sectorul social al Arhiepiscopiei Sibiului, oferind domnului Aurel Călin sprijinul financiar solicitat cu prilejul slujirii arhiereşti din oraşul Victoria. M-am bucurat şi mai mult când, căutându-l acasă pe domnul Aurel Călin, împreună cu pr. paroh Mihail Fogoroş şi cu pr. Adrian Magda,  vecinii ne-au spus că este plecat la Vecernie. Aşa că la sfârşitul Vecerniei săvârşită de părintele Octavian Smadu, în faţa bisericii  parohiale am oferit bunurile dăruite cu generozitate de IPS Laurenţiu, urmând îndemnul Evangheliei care ne învaţă învaţă să răspândim iubire din iubirea lui Dumnezeu revarsată peste noi”, a declarat pr. Ion Tărcuţă, conform unui comunicat de presă remis de Mitropolia Ardealului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 6 ani

un mare fas... doar de ochii lumii au facut asta dar nu inseamna decat praf in ochi. daca chiar vrea miserica sa imparta putin din marea avutie care o are, ar ajuta constant acest om si nu si-ar mai face atata publicitate dar na trebuie sa justifice cumva si biserica in fata prostilor cat de milostiva este cand de fapt ei sunt cu ambele maini in buzunarele enoriasilor credinciosi si indobotociti de suntane negre mai pacatoase decat omul de rand...
Raspunde

Ilaceb

Acum 6 ani

....mare parazit si Streza asta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus