Vineri,
07.10.2022
Ceata
Acum
3°C

Muniție și arme vechi, dezgropate de sub șură. Proprietarii au dosar penal

Muniție și arme vechi, dezgropate de sub șură. Proprietarii au dosar penal

Mai multe piese de armanent au fost descoperite de o familie din Veștem, în timp ce oamenii își demolau șura din curte.

În timpul lucrărilor, locatarii au descoperit o piesă de armament. Curioși să vadă ce mai ascunde pământul de sub șura lor, proprietarii au săpat și au găsit nu mai puțin de 1.400 de cartușe și mai multe puști, unele inclusiv din 1918, folosite în timpul Primului Război Mondial. Abia apoi au anunțat Poliția. “Pentru identificarea tuturor bunurilor a fost folosit şi un câine special antrenat în Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au intervenit la faţa locului unde au identificat mai multe arme şi componente de arme, precum şi o cantitate însemnată de muniţie şi elemente de muniţie (aproximativ 1.400 de cartuşe) provenind din cele două războaie mondiale, aflate în stare de degradare”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Toate piesele de armament au fost confiscate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

arme si gloante vestem politie (4)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

alex

Acum 6 ani

Unde e fapta penala aici? ?
Raspunde

Gufi

Acum 6 ani

Cercetarea se va termina cu NUP, e răspunderea poliției să facă o cercetare.
Raspunde

Andrei

Acum 6 ani

Curiozitatea a omorat pisica. Daca se opreau din sapat cand au dat de primul glont, nu era fapta penala. Cam trasa de par legea asta. Omul sapa pe terenul lui, si ar trebui apreciati ca au sunat totusi la politie, si-au mai si scutit cateii de scurmat.
Raspunde

anonim

Acum 6 ani

Puteau fi grenade , mine etc.Daca daca explodau si murea cineva ...aici e fapta penala...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus