Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, nominalizat printre primele trei din 70 de instituții ce sprijină asistentul social

Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, nominalizat printre primele trei din 70 de instituții ce sprijină asistentul social

Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gheorghe Preda” din Sibiu a fost nominalizat pentru premiul Instituţia anului, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială care a avut loc luni, 14 martie, la Ateneul Român. La eveniment au participat Denisa Nicoară, managerul Spitalului de Psihiatrie, dr. Ciprian Băcilă, directorul medical şi as. Marcela Duţă, directorul de îngrijiri.

Instituția este felicitată de Consiliul Județean Sibiu pentru rezultatele obținute în competiție și pentru că le sunt recunoscute la nivel național meritele și proiectele.

„Este o bucurie să aflăm că o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, respectiv Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gheorge Preda” a fost nominalizată în primele trei din cele 70 de instituţii ce sprjină meseria de asistent social care s-au înscris în competiţie. Doresc să felicit conducerea şi întreaga echipă a Spitalului de Psihiatrie care a contribuit la rezultatul obţinut. Este realmente o onoare atât pentru Spitalul de Psihiatrie, cât şi pentru Consiliul Judeţean Sibiu că sunt recunoscute la nivel naţional meritele şi proiectele compartimentului de asistenţă socială al spitalului, care au o activitate dificilă şi solicitantă, având în vedere profilul medical şi social al pacienţilor cu care lucrează”, a spus Constantin Şovăială, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.
De asemenea, activitatea de asistenţă socială a Spitalului de Psihiatrie din Sibiu este evidenţiată şi în cartea care a fost lansată tot luni la Ateneul Român, intitulată „Asistenţa socială, o chemare, o misiune, un destin”.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Geană viorica

Acum 8 ani

Am fost tratată in spitalul respectiv si doresc sa felicit intreg personalul ...dar in mod special pe dr petru camelia care pot sa spun că ma pus pe linia de plutire .....cum se zice in popor ......felicitări din toată inima
Raspunde

Geană viorica

Acum 8 ani

Felicitări am fost tratata in acest spital .pot sa spun că ma pus pe linia de plutire felicitări in mod special dr Petru Camelia care este un medic ce își face datoria cu mut profesionism și in al doilea rand este un om ce poți discuta orice problema fiind chiar si personala ...FELICITĂRI
Raspunde

Lie

Acum 7 ani

Cea mai neprofesionalista echipa de conducere din istoria spitalului ,cu rezultate pe linie de specialitate modeste,datorita acestor amatori dornici de recunoasere ,vanatori de diplome,de premii sau recunoastere din partea diverselor entitati la fel de straine de actul medical ca si ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus