Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Secretarul județului, înlocuit temporar

Secretarul județului, înlocuit temporar

Aflat în concediu de boală, locul secretarului județului Sibiu, Iordan Nicola, a fost preluat din această săptămână de Cristina Linde, consilier juridic al Consiliului județean Sibiu. Schimbarea a venit în urma deciziei semnată ieri de către Constantin Şovăială, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJ Sibiu. ”Cristina Linde exercita cu caracter temporar funcţia de secretar al judeţului până la încetarea suspendării din funcţia publică a titularului postului, Iordan Nicola, aflat în concediu pentru incapacitate temporară de muncă”, se arată într-un comunicat remis ziarului Turnul Sfatului de către instituția județeană.

“Consider că a fost o măsură necesară şi importantă pe care a trebuit să o iau de îndată ce am preluat atribuţiile de preşedinte. Colega mea, doamna Cristina Linde, are o vechime considerabilă în Consiliul Judeţean Sibiu, unde lucrează chiar din anul înfiinţării instituţiei, din 1992 şi experienţa profesională o recomandă ca fiind potrivită pentru funcţia de secretar“ , Constantin Şovăială
Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

sanatate si demnitate

Acum 8 ani

domnul are demult varsta de pensie, de ce tine locul ocupat?
Raspunde

sabin

Acum 8 ani

nu are varsta de pensie,arata asa din cauza coniacului...Doar ca, a facut si in primarie si in cons. jud.cele mai legalal, ilegale afaceri, impreuna cu forurile de conducere...Sa vedem doamna de ce este in stare....
Raspunde

dancp

Acum 8 ani

doamna e pe traseu pdl basescu pdl ceva neam cu dortorul ricanescu ceva pile de la judecatorie,tribunal
Raspunde

sabin

Acum 8 ani

poate sa fie neam si cu tata mare, sa faca traseul cu cine o vrea,nu i mai merge...sibienii sau saturat de hoti si parveniti.
Raspunde

zzz

Acum 8 ani

e bolnav saracutul, de psd-ita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus