Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

Secția ORL și stația de oxigen a Spitalului Județean Sibiu, modernizate în 2016

Secția ORL și stația de oxigen a Spitalului Județean Sibiu, modernizate în 2016

Investițiile în modernizarea Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu continuă și în 2016. În acest an se vor derula lucrări de modernizare la clădirea secției ORL și lucrări de proiectare și execuție la stația de oxigen a spitalului. Valoarea totală a investiției este de aproape 9 milioane de lei și reprezintă  finanțare de la Consiliul Judeţean Sibiu din fon­duri proprii.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență au anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că demersul de modernizare a unității spitalicești continuă cu lucrări la  două obiective de investiţii de mare importanţă.
“În ultimii trei ani progresele realizate în demersul de modernizare a spitalului județean au fost evidente și ne bucurăm că putem continua acest program cu încă două obiective de investiții de mare anvergură, pentru care sunt convins că vom primi în continuare tot sprijinul din partea Consiliului Judeţean Sibiu, pentru a continua pe același drum care să asigure condiții civilizate pentru pacienți și personalul medical”,  a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Vasile Spinean.
Reabilitarea Secţiei ORL, în valoare de aproape 5,9 milioane de lei, va consta în reamenajarea  întregului imobil (subsol, parter, etaj). Se vor face , la mansardă, spaţii noi pentru medici, iar clădirea va fi dotată cu lift. Lucrarea pentru stația de oxigen a spitalului, în valoare de peste 2,9 milioane de lei, va consta în reabilitarea clădirii aferente, vor fi înlocuite utilajele de producere a oxigenului medical, dar și reabilitarea instalațiilor aferente. De asemenea, se vor realiza staţii de încărcare a buteliilor de oxigen mici, din ambulanţe.

Anul trecut, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a primit 14 milioane de lei de la Consiliul Judeţean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus