Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Actualizare - O studentă româncă a murit în accidentul de autocar care a avut loc, duminică,  în Spania

Actualizare - O studentă româncă a murit în accidentul de autocar care a avut loc, duminică,  în Spania

Actualizare

O studentă româncă se afla printre cele 14 persoane care au murit în Spania, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, duminică, în apropierea localităţii Freginals, informează Ministerului Afacerilor Externe (MAE). Românca avea 24 de ani şi era din Iaşi, iar din luna februarie urma un stagiu de studiu Erasmus la Universitatea din Barcelona, informează Agerpres.

Știre inițială 

Cel puțin 14 persoane au murit după ce un autocar cu studenți Erasmus, de diverse naționalități, s-a răsturnat și s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostradă în nord-estul Spaniei, potrivit DPA și EFE, citate de Agerpres.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții în apropiere de orașul-port Tarragona. La bordul autocarului se aflau 56 de studenți Erasmus de diverse naționalități care se întorceau de la un festival din Valencia. Mai mulți pasageri au fost,de asemenea, răniți, unii fiind în stare critică.

accident spania

Potrivit publicației El Mundo, din primele informații se pare că studenții din autocar proveneau din Elveția, Norvegia, Marea Britanie, Turcia, Ucraina, dar și din Barcelona. Postul TV3 a relatat că șoferul autocarului a pierdut controlul volanului. Autocarul s-a izbit apoi de zona mediană, s-a răsturnat și s-a ciocnit cu un autovehicul de pe sens opus.

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1603

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus