Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Muzică, teatru și filme. Asta ne așteaptă în acest weekend în Sibiu.

Vineri, 25 martie De la ora 14.00, prima ediție a Este Film Festival va continua cu proiecția de filme în diverse spații, iar programul complet poate fi văzut pe site-ul http://www.estefilm.ro/

În Sala Festivă a Bibliotecii Astra va fi pus în scenă, în premieră spectacolul „De unde vine durerea?”. Acesta va începe la ora 19.00.

În Aqua Pub, Sișu Tudor își va lansa albumul Uvertura, începând cu ora 21.00. prețul unui bilete este de 20 de lei. La Cinema Arta de vineri și până joi vor rula două filme, Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii de la orele 14.00, 17.30 și 20.45, iar Kung Fu Panda 3 va rula sâmbătă și duminică de la ora 12.00.

Sâmbătă, 26 martie Ziua începe la Teatrul Gong, acolo unde va avea loc Atelierul de Meșterilit de la ora 10.00, dar și de la ora 12.00. Acesta este coordonat de Aurelia Călinescu și este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani.

Tot la Teatrul Gong, dar de la ora 18.00 va avea loc spectacolul interactiv „Jucați-vă cu noi”. Acesta este adresat copiilor prescolari si scolari care doresc sa ia parte la jocul actorilor. Spectacolul urmareste aventura unui pui de leu caruia ii place sa cante si care porneste intr-o calatorie de unul singur pentru a-si face prieteni alaturi de care sa formeze o trupa. Cei trei animatori prezenti pe scena se folosesc de aceasta poveste pentru a crea un show de divertisment in care le sunt prezentate copiilor valori ca pasiunea, curajul si loialitatea. Actorii isi descopera replicile şi actiunile spontan in urma reactiilor si sugestiilor venite din partea publicului. O reprezentatie plina de viata in care muzica si jocul de lumini creeaza o atmosfera plina de haz invitand fiecare copil sa participe activ la desfasurarea spectacolului. Spectacolul este recomandat copiilor cu varstele cuprinse intre 3 si 10 ani.

La Teatrul Național „Radu Stanca” se va juca de la ora 19.00 spectacolul „Noaptea bufonilor”. Spectacolul este un omagiu adus Teatrului și Actorului. Ilie Gheorghe este Actorul, cel care se găsește întotdeauna la rampă. Marian Râlea este sufleorul, cel nevăzut de public, dar care devine acum partenerul de scenă al Actorului, într-un dialog ce reconstituie fragmente din marile texte dramatice. „Noaptea bufonilor“ este un amestec de râs și plâns, de dramă și bufonerie, de melancolie și violență. Un spectacol alcătuit din cuvinte și din tăceri, în egală măsură. Iar la final, așa cum însuși regizorul Alexa Visarion afirma în timpul repetițiilor, „rămâne ecoul“.

De la ora 21.00, iubitorii de jazz, la Mustache Caffe continua seria evenimentelor JAZZ VIBES, susținută live de Acoustic Band (Lionel-bass, Moldo-voce/cahon, Cornel-chitară).

Duminică, 27 martie La Teatrul Gong va avea loc încă o reprezentație a spectacolului „Jucați-vă cu noi”, de data aceasta de la ora 11.00. Spectacolul este recomandat copiilor cu varstele cuprinse intre 3 si 10 ani.

La Biblioteca Astra, actorul Viorel Rață va pune în scenă spectacolul Bravul soldat Svejk. Acesta este un spectacol în care sinceritatea și curajul îl determină pe soldatul Švejk să fie protagonistul unor situații pentru care este dator să dea socoteală superiorilor. Un one man show, cu actorul Viorel Rață, la care veți râde garantat, fără să puteți spune dacă Švejk este un idiot absolut sau o ființă inteligentă ieșită din comun.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus