Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
22°C

FOTO Ghiță Bârsan, rectorul AFT, a devenit Doctor Honoris Causa al Universității Româno-Germane

FOTO Ghiță Bârsan, rectorul AFT, a devenit Doctor Honoris Causa al Universității Româno-Germane

Rectorul Academiei Forțelor Terestre din Sibiu, Ghiță Bârsan, a primit în cursul zilei de ieri titlul de Doctor Honoris Cauza al Universității ”Româno-Germane” din Sibiu, în semn de prețuire pentru colaborarea de peste ani și aportul adus comunității locale.

Ceremonia a fost  deschisă de noul prefect al Sibiului, Cristian Roman, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor instituții de învățământ.

20160324_120547

”Absolvenții pe care academia pe care o conduceți i-a dat țării sunt pregătiți să își asume responsabilități în Armata Română. Universitatea Româno-Germană este una dintre instituțiile de elită ale Sibiului, dovadă stând absolvenții care aduc plus valoare comunității noastre și nu numai”, a spus, în discursul său, prefectul Cristian Roman.
Printre motivele principale pentru care Universitatea Româno-Germană a decis să acorde titlul rectorului AFT se numără ”excelența în management și sprijinul constant acordat de-a lungul timpului”.

20160324_124437

Ceremonia a fost una lungă, festivă, presărată cu elogii de ambele părți și multe cuvinte mari.

”Mulțumesc Senatului Universității Româno-Germane și comunității pentru onoarea pe care mi-au făcut-o astăzi. De unde atâta forță, mă întrebați mai devreme? Probabil de la Dumnezeu, familie, prieteni, colegi…”, a spus, printre altele, Ghiță Bârsan în cuvântul de mulțumire.
20160324_124807 20160324_124747

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

hai-hui

Acum 8 ani

Iote ce tantos se tine noul domn prefect... Se vede la ce e buna institutia asta... DESFIIINTATI PREFECTURILE! DOAR NE MANANCA BANII!
Raspunde

karl

Acum 8 ani

Prefectul asta are moaca de un oltean naiv; gestica prin felul in care-si lasa corpul pe spate atunci cand aplauda denota o suficienta psihico-emotionala. Vai de oamenii condusi de asa specimene...
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

cat penibil !!!
Raspunde

Jinaru

Acum 8 ani

Consiliul Judetean si Prefectura pot fi comasate. Daca institutia rezultata va fi condusa de profesionisti, (nu ca cei actuali) atunci lucrurile se vor schimba in bine. Incredibil de mici sunt acesti oameni care-si cumpara doctorate si onoruri. Bucuresteanul Frunzeti, dealtfel si el general in rezerva,e direct responsabil de asa-zisii "doctori" de prin armata si politia Sibiu-Medias.
Raspunde

Gigi

Acum 8 ani

Bravos domn ing, degeaba titluri ca oamenii vorbesc pe la colturi ca ati instaurat la Academie eternul P.C.R si teroare....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus