Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Prințesele Spion revin la Teatrul Gong

Prințesele Spion revin la Teatrul Gong

Luna aprilie aduce pe scena Teatrului „Gong” atât povești clasice, cât și texte contemporane, ce deschid o fereastră spre o lume fascinantă ca loc al visării și al descoperirii. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18:00 și duminică, 10 aprilie, de la ora 11:00, spectacolul „Prințesele Spion” în regia lui Robert Bălan.

Povestea din spectacolul „Prințesele – Spion” este una contemporană, autorii încercând să explice o problemă frecvent întâlnită în orașele din România – distrugerea parcurilor și a spațiului verde – pe înțelesul celor mici. Spectacolul este o modalitate performativă pentru activarea conștiinței civice a copiilor în domeniul ecologic. Producția afirmă dreptul parcului de a exista și dreptul copiilor la spațiul verde. Cu o folosire neașteptată a spațiului de joc, cu muzică ritmată și personaje fantastice pe care copiii le vor îndrăgi, „Prințesele – Spion” îi va ajuta pe cei mici să înțeleagă cât de important este un copac și, totodată, să creadă în puterea lor de a schimba lucrurile. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

„Ne bucurăm să reluăm Prințesele Spion odată cu reîntoarcerea Ralucăi Pavel din concediul de maternitate. Acest spectacol reprezintă un reper important în dezvoltarea noii dramaturgii românești și aduce pe scenă unele dintre cele mai simpatice personaje pentru copii”, spune Adrian Tibu, managerul teatrului.

În luna aprilie publicul tânăr din Sibiu mai poate descoperi „Alice” în regia lui Eugen Jebeleanu (sâmbătă, 2 aprilie, ora 18:00), „Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss Kalmar (duminică, 3 aprilie, ora 11:00), „Greierele aproape faimos” în regia Mihaelei Grigoraș (sâmbătă, 23 aprilie, ora 18:00 și duminică, 24 aprilie, ora 11:00) sau „Da Yang und die Prinzessin Da Yin” (joi, 28 aprilie, ora 18:30).

Intrarea publicului la oricare din spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta între orele 10:00 - 18:00, duminica între orele 10:00 - 14:00 sau online prin eventim.ro sau în rețeaua Orange și Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus