Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Anunț ISU Sibiu pentru cetățeni: Nu facem controale la domiciliu, nu deschideți oricui!

Anunț ISU Sibiu pentru cetățeni: Nu facem controale la domiciliu, nu deschideți oricui!

Din cauza înmulțirii cazurilor semnalate de sibieni, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au considerat necesar să explice faptul că angajații lor nu fac controale la domiciliul cetățenilor în mod obișnuit.

Dacă vă bate cineva la ușă și vă anunță că este de la pompieri este bine să sunați la poliție.

”Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu nu efectuează controale și verificări la locuințele particulare ale cetățenilor, cu excepția situațiilor când există în curs de soluționare o petiție sau o sesizare. În aceste cazuri, cadrele inspectoratului poartă ținuta militară și trebuie să dețină asupra lor și să prezinte legitimația de control.

Cetățenii care au interacționat cu persoane care au pretins prestarea de servicii în numele instituției noastre sau care au primit astfel de documente, sunt rugați să anunțe acest aspect la cea mai apropiată secție de poliție”, a transmis Compartimentul de Informare și Relații Publice al ISU Sibiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus