Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Tinerii, în căutarea succesului, la Bookland

Tinerii, în căutarea succesului, la Bookland

Cea de-a doua zi de Conferințe practice, Bookland Evolution 2016, i-a adus în fața tinerilor pe Elena Lotrean, Bogdan Brylynski și Adrian Tibu. Cei trei profesioniști le-au vorbit eleviilor și studenților, timp de două ore, în Aula Magna a Bibliotecii Universității “Lucian Blaga”, despre cărți, oportunități și despre faptul că succesul înseamnă curaj.

Elena Lotrean le-a povestit tinerilor despre cărți și antreprenoriat, dar și despre cum își pot transforma visurile în realitate.

“Dacă vrei să mergi repede, mergi singur. Dacă vrei să mergi departe, mergi însoțit.Pe toate drumurile pe care le-ați văzut și de care v-am povestit am mers însoțită, atât de echipă cât și de cărți. Puteți să ajungeți oricât de departe sau de repede doriți să ajungeți.Cărțile au fost cele care mi-au arătat că poate ideile mele au fost deja spuse, cărțile mi-au arătat că există modele sau instrumente pe care pot să le aplic și că imaginația este limita supremă”, a spus Elena Lotrean, preşedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzători Sibiu.
“Tatăl meu îmi spunea: citește, citește, citește”

Tinerii au vorbit cu Bogdan Brylynski, jurnalist și om de comunicare, despre meseria de jurnalist , avantajele și dezavantajele ei, dar și despre presa de astăzi.

„Momentul în care îți vezi semnătura sub un articol de presă sau pe o burtieră la finalul unui reportaj TV îți dă o satisfacție pe care puține lucruri din viața asta ți-o dau. Acțiunile tale influențează oameni, influențează destine. Principalul avantaj este că poți să schimbi lumea.Nu sunt foarte multe meserii care îți oferă avantajul acesta", a spus Bogdan Brylynski.
Adrian Tibu, director la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong”, a povestit despre teatru, care îl fascinează  încă din clasa a IX-a.
“Eu cred cu tărie că teatrul poate salva vieți și sunt sigur că poate schimba lumea din jurul nostru. Este important să smulgem oportunitățile atunci când ne apar și pe parcurs să încercăm să ne evaluăm continuu pentru a ne putea îmbunătății”, le-a recomandat Adrian Tibu.
Evenimentul se desfășoară pe tot parcursul acestei săptămâni (28 martie – 1 aprilie), în intervalul orar 15-17, la Biblioteca Universităţii ,,Lucian Blaga” – Aula Magna. Intrarea este liberă.

Sursă foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus