Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Copil de 12 ani amenințat și tâlhărit în Gara Sibiu

Copil de 12 ani amenințat și tâlhărit în Gara Sibiu

Un băiat de 12 ani a fost amenințat și tâlhărit în Gara Sibiu de un bărbat de 42 de ani, acesta fiind reținut de polițiști.

Evenimentul a avut loc luni, în data de 4 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu — S.R.P.T. Brașov fiind sesizați de către un minor de 12 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în Stația CF Sibiu cu intenția de a se deplasa la domiciliu, cu trenul, a fost acostat de o persoană necunoscută, care, prin amenințare l-a deposedat de un telefon mobil în valoare de 200 lei.

”Echipă operativă a Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu a demarat cu celeritate activitățile, reușindu-se, la scurt timp, identificarea unui bărbat bănuit de săvârșirea acestei fapte”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Bănuitul, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cadrul anchetei, polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

cetateanul

Acum 7 ani

Sunt, din pacate, tot mai multe fapte infractionale in Sibiu. Sper sa fie angajati cat mai repede acei politisti suplimentari si sa le vedem eficienta...
Raspunde

gigi

Acum 7 ani

daca sunt de la VL ai sa vezi cum o sa creasca numarul spagilor. Crezi ca oltenii is prosti de vor sa se angajeze toti in politie ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus