Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-3°C

ULBS reia discuțiile cu Mitropolia pentru o nouă sală de sport

ULBS reia discuțiile cu Mitropolia pentru o nouă sală de sport

Rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, Ioan Bondrea, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, că au fost reluate discuțiile cu Mitropolia Ardealului pentru schimbul de terenuri în vederea construcției unei săli de sport pentru studenții ULBS.

”Am speranța că vom ajunge la o înțelegere”, a declarat Ioan Bondrea.

ULBS negociază cu Mitropolia pentru obținerea unui teren în zona Liceului Carol. Universitatea are deja realizat studiul de fezabilitate, iar proiectul a fost aprobat de Compania Națională de Investiții.

Sala de sport ar urma să aibă 1500 de locuri, o pistă de atletism și un cămin-hotel pentru sportivi.

Rectorul ULBS a mai declarat că baza ar urma să fie folosită și de alte instituții sau cluburi sportive, nu doar de studenți.

Negocierile cu Mitropolia sunt în desfășurare încă de la începutul anului 2014, iar în luna octombrie a anului trecut acestea păreau să fi eșuat. ”Nu știu cine s-a supărat pe ULBS… știu că studenții au nevoie de o bază sportivă”, spunea atunci rectorul ULBS.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

hai-hui

Acum 5 ani

Ii puteti da un Maybach la Mitropolit, sigur va colabora atunci....
Raspunde

DD

Acum 5 ani

Ideea e foarte buna, dar ..... DNA fii pe faza la tranzacție! Din mila Domnului o sa se umple ceva buzunare în stânga și dreapta!
Raspunde

Săndel

Acum 5 ani

Dar preașmecherii ce au de gând cu Palatul Mitropoliei care stă cu geamurile sparte? În spate au ridicat o construcție nouă, fără nicio legătură cu caracterul palatului. Așteaptă să cadă, din câte am auzit. Rușinos! Alte vremuri erau alea când oamenii bisericii ortodoxe erau oameni de cultură, ca Șaguna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus