Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

73 de echipaje la Raliul Sibiului

73 de echipaje la Raliul Sibiului

A rămas fix o săptămână până la startul Raliului Sibiului 2016, etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri Dunlop și a Campionatului Național Rally 2 Dunlop, dar și prima rundă în Campionatul Național al Bulgariei.

La momentul expirării perioadei de înscrieri, lista competitorilor care vor evolua pe cele 12 probe speciale ale competiției programate în perioada 15-16 aprilie 2016 cuprinde 73 de echipaje.

Este vorba despre 3 forelighter-i, 38 de mașini în CNRD, 12 care vor evolua în CNR2D, dar și 20 (numărul maxim prevăzut de Regulamentul Particular) care vor concura în prima etapă a competiției naționale din țara vecină.

”Trebuie precizat că numărul echipajelor care vor lua startul în întrecerile interne poate crește în zilele următoare, regulamentul Particular al competiției prevăzând că se mai pot primi și aproba solicitări până miercuri 13 aprilie, ora 20:00, concurenții urmând să plătească o taxă de înscriere majorată cu 20%. Lista finală a concurenților urmează să fie făcută publică vineri 15 aprilie, după încheierea verificărilor tehnice și administrative, la ora 15:30 urmând să fie afișată și ordinea de start pentru prima zi de concurs”, au transmis organizatorii.
Raliul Sibiului 2016 este considerată etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri Dunlop și a Campionatului Național Rally 2 Dunlop, este organizată de ACS Aria Pentru Sport în parteneriat cu AMC Racing, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS). În premieră pentru Sibiu, această etapă va da startul Campionatului Național al Bulgariei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus