Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
28°C

Angela Similea, Ovidiu Komornyik și Adrian Daminescu concertează la Sibiu

Angela Similea, Ovidiu Komornyik și Adrian Daminescu concertează la Sibiu

Îndrăgita cântăreață Angela Similea va susține alături de Ovidiu Komornyik și Adrian Daminescu, un concert extraordinar la Sibiu, la invitația Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. Concertul face parte din cadrul spectacolului „Ziua muzicii ușoare românești”, fiind prezentat de Florin Apostol și va avea loc la Cercul Militar Sibiu, joi 21 aprilie 2016, de la ora 19:00.

„Fiecare concert de muzică ușoară românească pe care îl organizăm este un succes. Sălile sunt mereu arhiplinepentru astfel de evenimente, semn nu doar că există cerere pentru aceste spectacole, dar mai ales că oamenii îi iubesc și îndrăgesc pe artiști. Anul acesta ne dorim să organizăm mai multe astfel de concerte, pentru ca în felul acesta să le oferim sibienilor posibilitatea de a-și întâlni artiștii preferați”, spune Ovidiu Dragoman, director Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Biletele au fost puse în vânzare online şi în punctul de vânzare din Piaţa Mare, dar pot fi cumpărate și  online, de pe siteul bilet.ro sau din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Piaţa Mare, intrarea F. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus