Sâmbătă,
16.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

Sibiu 2020. Aducem în fața sibienilor principalii candidați de la alegerile locale

Sibiu 2020. Aducem în fața sibienilor principalii candidați de la alegerile locale

Turnul Sfatului si Eveniment Sibiu organizează pe 26 și 31 mai două dezbateri electorale dedicate principalilor candidați la alegerile locale din Sibiu. Dezbaterile vor fi transmise în direct, pe platformele turnulsfatului.ro și evenimentsibiu.ro, dar și pe paginile de Facebook a celor două instituții media. Cititorii Turnul Sfatului, precum și publicul Trustului de Presă Eveniment vor avea posibilitatea, începând de săptămânile viitoare, să adreseze întrebări și să propună teme de discuție la întâlnirea cu principalii candidați.

În linii mari, pentru candidații la Primăria Sibiului, temele sunt ”Administrație”, ”Urbanism și dezvoltare urbană”, ”Sibiul verde”, ”Turism – Cultură – Sport” și ”Susținerea mediului de afaceri”, iar pentru Consiliul Județean,  o parte din aceste  teme sunt înlocuite cu unele care privesc mediul rural sau mic-urban.

Au fost invitați candidații   PNL, PSD și FDGR la funcția de primar al municipiului Sibiu – Răzvan Pop, Ovidiu Sitterli și Astrid Fodor, precum și politicienii   nominalizați de cele trei formațiuni drept candidați la funcția de președinte al Consiliului Județean – Daniela Cîmpean, Ioan Cindrea și Paul Porr.

Proiectul este singurul demers de acest gen și poartă numele “SIBIU 2020” . Dezbaterile vor fi moderate de Alin Bratu și Răzvan Marcu.

Comentarii

4 comentarii

Ioan

Acum 5 ani

De unde stim ca moderatorii sunt impartiali, in timp de Razvan Marcu a lansat candidatii pnl?
Raspunde

Alina

Acum 5 ani

Definiti "candidati principali "...sa intelegem ca restul sunt neinteresanti sau ?!? Consider ca toti candidatii merita atat sansa exprimarii publice cat si un tratament impartial ...subscriu si comment-ului de mai sus - Razvan Marcu... Poate ar trebui sa asteptam listele oficiale dupa care sa oferim o sansa tuturor participantilor .
Raspunde

Doru Sandru

Acum 5 ani

Poate va ganditi sa faceti o confruntare electorala si pentru candidatii la primaria din Selimbar.
Raspunde

LaFlemme

Acum 5 ani

La cat de batuti in cap sunt selimbarenii cu siguranta il vor vota (chiar daca nu candideaza) pe Marincuta. :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus