Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Comunicat Primăria Sibiu: devieri ale traseelor Tursib pentru Raliul Sibiului

Comunicat Primăria Sibiu: devieri ale traseelor Tursib pentru Raliul Sibiului

Pentru a permite organizarea Super Specialei Raliului Sibiului care va avea loc în data de 16 aprilie, Comisia de Circulație a aprobat închiderea traficului auto în Piața Unirii în data menționată, de la ora 0 la ora 24.

Piața Unirii va fi închisă traficului pietonal prin blocarea în următoarele puncte: - Bulevardul Victoriei, intersecția cu Andrei Șaguna pe cele două benzi de deplasare spre Piața Unirii (precizare: deplasarea dinspre bulevardul Victoriei spre șoseaua Alba Iulia va fi permisă) - Strada Emil Cioran, intersecție cu aleea din fața Casei de Cultură a Sindicatelor - Sens giratoriu intersecție bulevardul Vasile Milea – Calea Dumbrăvii (precizare: va fi permisă intrarea în sensul giratoriu pentru a ajunge pe bulevardul Vasile Milea și pe strada Constantin Noica – pe sub blocul plombă) - de la intersecția cu strada Cetății (zona “Farmacia 24”); - Strada Banatului, de la intersecția cu strada Dealului/intersecția cu str. George Coșbuc; - Bulevardul Corneliu Coposu, pe direcția Sala Thalia – Piața Unirii, de la intersecția cu strada Independenței; - Bulevardul Corneliu Coposu, pe direcția de mers Piața Unirii – Sala Thalia, de la intersecția cu strada Berăriei (de pe strada Berăriei va fi permis virajul doar la dreapta) Traseele Tursib care intersectează Piața Unirii vor circula pe rute deviate în data de 16 aprilie.

Traseele 1, 2, 5, 10, 11, 12, 13, 17, 19, 22, 111, 112, 114, 118 vor circula pe rute care ocolesc Piața Unirii. Autobuzele nu vor mai ajunge în stațiile “Casa Armatei”, “Alba Iulia” (vis-à-vis de benzinăria Mol) și în nici stațiile de pe bulevardul Corneliu Coposu.

Călătorii care utilizează aceste trasee de autobuz sunt rugați să consulte site-ul societății Tursib (http://www.tursib.ro/news/show/193) sau afișele amplasate în mijloacele de transport și în stațiile de autobuz.

De asemenea, ca urmare a închiderii temporare a traficului pe drumul spre Curmătură și Păltiniș în 15 aprilie între orele 15 și 20.30 și în 16 aprilie, între orele 7 și 12, autobuzul Tursib pe ruta Păltiniș își va modifica programul după cum urmează: - În 15 aprilie autobuzul va pleca din stația de la Gara Sibiu la ora 7 și la ora 11, iar din Păltiniș va pleca la ora 9 și la ora 13.30 - În 16 aprilie autobuzul va pleca din stația de la Gara Sibiu la ora 11.45 și 16, iar din Păltiniș va pleca la ora 13.30 și 17.30

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus