Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Primarul Huja anunţă că nu va desfiinţa echipa de handbal. Măgura Cisnădie e pe loc retrogradabil, cu două etape înainte de final

Primarul Huja anunţă că nu va desfiinţa echipa de handbal. Măgura Cisnădie e pe loc retrogradabil, cu două etape înainte de final

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie este într-o situaţie dificilă înainte cu două etape de finalul campionatului Ligii Naţionale. Cu doar 13 puncte se află pe loc retrogradabil fiind penultima în clasament, iar echipa de deasupra ei, care se află pe loc de baraj, are 16 puncte (Rapid Bucureşti).

Primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, a ţinut să precizeze, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul Primărie, că Măgura Cisnădie nu se va desfiinţa în cazul unei retrogradări: “Să fie foarte clar, că aceste echipe NU se vor desfiinţa şi voi susţine în continuare tradiţia sportului cisnădian (n.r. AICI puteţi citi integral comunicatul)”. Comunicatul a venit în replică la afirmaţiile prof. V.Dobrău, primul antrenor al Măgurei Cisnădie, care printr-o scrisoare deschisă pe reţeaua socială Facebook a susţinut că preconiza că echipa va retrograda, pentru ca mai apoi să se dizolve: “Handbalul te simte imediat. Te simte când vrei să-l folosești ca paravan pentru altfel de … interese, te simte când doar îți mimezi rolul, fie din nepricepere, fie din orgoliu personal, infatuare, fie din alte motive ascunse. Handbalul te simte când nu îi ești loial, și te taxează corespunzător”. AICI puteţi citi scrisoarea integrală, publicată pe pagina de Facebook “Măgura Cisnădiei”, care conform spuselor primarului Huja nu este pagina oficială a clubului. Potrivit comunicatului emis de acesta, pagina oficială este “Măgura Cisnădie”.  

Situaţia din clasament:
11 CSM Unirea Slobozia 23 5 2 16 543 622 -79 3 2 2 0 11 6 17
12 CS Rapid Usl Metrou Bucuresti 24 5 1 18 635 741 -106 4 0 1 1 12 4 16
13 CS Magura Cisnadie 24 4 1 19 627 721 -94 2 1 2 0 7 6 13
Măgura Cisnădie mai are de jucat cu CSM Ploiești și cu Unirea Slobozia pe propriul teren, în vreme ce Unirea Slobozia mai joacă cu CSM București și cu HCM Baia Mare, iar a treia echipa aflată în zona rece a clasamentului, Rapid București, mai are de jucat cu SCM Craiova și HCM Roman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

18 comentarii

me

Acum 7 ani

Sanse de baraj mai exista inca. Daca rapidul nu face o manarie in meciul cu craiova si Magura bate in ultima etapa pe slobozia atunci trece in fata bucurestenelor (probabil primul criteriu de departajare este reprezentat de rezultatele directe unde stam mai bine decat rapid).
Raspunde

coco

Acum 7 ani

Din pacate Magura e retrogradata,sentinta fiind data de la inceputul returului din birourile de la bUCURESTI,cat despre asa zisul interviu nu este dat de Dobrau e o scormoneala de-a vesnicului candidat Vintila puturosu ,un impostor.
Raspunde

ghita krech

Acum 7 ani

Las ca nu ma laud nici cu camataru semianalfabet escroc -huja !!!
Raspunde

izzz

Acum 7 ani

Echipa de handbal a retrogradat din cauza primarului care tine 30% din bugetul fetelor.Echipa de handbal si fotbal nu se desfinteaza cat timp e whoja primar. Din pacate aceste lucruri sunt prioritare unui oras , nu APA si CANALUL unei localitati ca Cisnadioara unde oamenii se spala cu apa de ploaie si wc-ul curge pe sant. RUSINE d le primar!!!!!!!! Mergeti la vot!!! Acest primar sau viceprimar foloseste de 8-10 ani banul public in sportul inventat de el,desfintat de el (echipa de fotbal cu 30 salariati lunar). Replica primar dupa 10 ani: n am bani pentru apa si canal!
Raspunde

Un escroc

Acum 7 ani

Cum se poate justifica suma de 600000 de euro cat e bugetul echipei??? La bugetul asta cu doar 13 puncte castigate ......asta înseamnă o medie de vreo 46.000 euro/punct. Ei? Cam ca în Liga Campionilor. O echipă fără trecut Si fără viitor făcută cu forcepsul peste noapte cu un antrenor limitat ca specialist dar cu resurse nelimitate ca smecher.
Raspunde

ana

Acum 7 ani

Orasul Cisnadie a ajuns intr o mizerie rar intalnita. Fata mea este la scoala in Cisnadie si pleaca zilnic cu sticluta cu apa , deoarece nu exista apa potabila...tevile se sparg zilnic; adun apa zilnic in cada... Dupa 4 ani de mandat orasul are in plus: echipa de handbal si 3 fantani arteziene. Singurul oras care are 4 fantani arteziene; vb si de fantana din interiorul primarie! Tot ce inseamna PSD=CORUPTIE.
Raspunde

Begu

Acum 7 ani

Tanti, la cât ești de redusă vei vota tot cu Huja, care e candidatul PNL. N-ai IQ nici cât scroafa din coteț. Cei ca tine ar trebui să aibă interzis la vot!
Raspunde

ana

Acum 7 ani

Informeazate istelute ca esti total pe langa politica ; pentru tine exista antena3. Huja a fost in PNL, acum e in PSD, s-a tras pe ... pentru putere. Numai bine!
Raspunde

ana

Acum 7 ani

:)...sa mă cobor la nivelul tău de inteligenta??. Lasa mă sa ti dau un sfat: vocabularul si exprimarea sunt la pământ, e momentul sa apelezi la o biblioteca...
Raspunde

Begu

Acum 7 ani

Femeie, tu esti intreaga la cap? PSD: candidat pentru Cisnadie Ion Ungureanu PNL: candidat pentru Cisnadie Gheorghe Huja. Cata minte lipsa sa ai ca sa nu fii in stare sa dai un search pe google? Nu mai vota tato, nu vezi ca esti aproape de retard? Multumeste-mi ca te-am bagat in seama, ca de scos din ignoranta e cam greu cu unii ca tine.
Raspunde

ana

Acum 7 ani

De alianta PSD-PNL ai auzit ? Huja a făcut parte din PDL istetile si pentru ciolan a migrat la partidul care era la putere ,sustinut de Cindrea. Pentru ca nu avea bani de spaga Vintila care era candidat PSD a fost sărit din schema. Nu i asta rostul discutiei...
Raspunde

eu suparatul

Acum 7 ani

Daca tot Huja rămâne primar e vai de noi. Eu locuiesc pe C lea Cisnadiei si numai minciuni si promisiuni am auzit de la omul acesta din gura. Urmează vânzare-cumparare pentru apartament! :( cum sa bagi bani publici in sportul de performanta si noi plătim facturile de apa la un tip pe nume Damian ,ca primăria nu este in stare de NIMIC!
Raspunde

Walter aus Prejba

Acum 7 ani

Huja e un paranoic,se incapataneaza sa arunce sute de mii de euro pe 2 echipe falimentare,cea de fotbal si cea de handbal,care culmea au jucatori ,jucatoare doar de prin alte zone nicidecum sportivi locali din Cisnadie,in tot acest timp Cisnadioara n-are apa ,vaile din Cisnadie sunt pline de gunoaie si balarii,strazile sunt carpite in bataie de joc cu niste carpaci asistati social ai primariei mai tot timpul beti...sper sa mai fie si altcineva primar ca de gasca de hoti ordinari huja&krech si pupincuristii lor s-au saturat cisnadienii.
Raspunde

eu suparatul

Acum 7 ani

Unde sunt inspectorii curtii de conturi??? Tot ce tine de primăria Cisnădie e un haos total! Banii merg exact unde vrea primarul! C-lea Cisnădie, Cisnădioara sunt zone frumoase dar distruse de incompetenta, nesimtire, nepăsare, etc...
Raspunde

din cisnadioara

Acum 7 ani

Mergeti domnilor si întrebăti-l pe primar când reuseste sa introducă apa si canalul on Cisnădioara!!! Vedeti incompetenta de raspus... Nu e in stare sa spună o data exacta si vb in anul 2016, oras fără viziune, dar culmea european cu 4 fântâni arteziene si cu Wc urile care curg in lacul din Cisnădie unde e plin de copii vara la pescuit!!!!!
Raspunde

dan

Acum 7 ani

PRIMARIA CISNADIE E OBLIGATA SA ASIGURE UN MINIM DE CONFORT PENTRU CETATENI. EXISTA PROTECTIA MEDIULUI? SUNT AMENZI DATA PRIMARIEI? WC URILE DIN CISNADIOARA CURG IN PARAUL DIN LOCALITATE SI EL SE VARSA IN LACUL DIN CISNADIE. SI VORBIM DE CEL PUTIN 500 DE FAMILII!!!!!!
Raspunde

un om revoltat

Acum 7 ani

De urgenta controale serioase DNA la primaria CISNADIE..incapabilii de huja&company si-au batut joc de banii cisnadienilor de ani de zile!!
Raspunde

Andreea

Acum 7 ani

Degeaba va plangeti de infrastructura si ca se dau bani la handbal. Jocurile sunt facute. Primaria trimite pensionarii in excursii, le asigura tranport. S-au apucat sa amenajeze curtiile bisericilor, sa puna gresie/marmura in biserica cea de jos iar popii i-au anuntat ca Primaria se ocupa de tot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus