Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

42 de echipe vor fi prezente la ediţia a X-a a Cupei Interstar

42 de echipe vor fi prezente la ediţia a X-a a Cupei Interstar

42 de echipe vor participa la ediţia a X-a a Cupei Interstar, destinată copiilor şi juniorilor. Turneul care va avea loc între 23 şi 24 aprilie 2016 este împărţit pe patru categorii de vârstă: cei născuţi în 2006, 2007, 2008 şi 2009.

Lista înscrierilor este definitivată.Programele de meciuri sunt tipărite, echipele pregătite, copiii nerăbdători,deci avem toate ingredientele necesare pentru două zile de spectacol fotbalistic.

"Tradiţia continuă şi cel mai mare club de fotbal pentru copii şi juniori din întreg judeţul Sibiu şi unul dintre cele mai mari din ţară reuşeşte să organizeze o nouă ediţie a Cupei Interstar. O nouă filă din cartea celui mai mare turneu pentru copii, organizat vreodată la Sibiu, va fi întoarsă în 23-24 aprilie. Suntem fericiţi că putem organiza astfel de evenimente sportive în care participarea este numeroasă. Mulţumim tuturor echipelor care şi-au anunţat prezenţa şi le dorim mult succes", a declarat Sebastian Baciu, vicepreşedinte Interstar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus