Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Daniela Cîmpean: ”Marile proiecte ale județului Sibiu nu au culoare politică!”

Daniela Cîmpean: ”Marile proiecte ale județului Sibiu nu au culoare politică!”

Marile proiecte pentru județul Sibiu nu au culoare politică. Aceasta este opinia Danielei Cîmpean, propunerea PNL pentru președinția Consiliului Județean. Ea susține că proiectele importante pentru județ nu vor putea fi realizate doar în birouri, nu pot fi asumate de către un singur partid politic și nu pot urmări un singur ciclu electoral. ”Consiliul Județean Sibiu are nevoie de o nouă viziune. Ca să ne meargă cu adevărat mai bine este nevoie ca instituția Consiliului Județean să se transforme din una care doar cheltuie bani, în una care creează condiții să se producă venituri pentru oameni. Dacă oamenii câștigă mai bine, daca sunt firme mai multe, atunci și sumele care se strâng la bugete vor fi mai mari, fără să mărim mereu taxele și impozitele. Consiliul Județean, ca și primăriile, trebuie să devină investitori publici, care utilizează bani pentru a crea condiții pentru investiții private, să creeze locuri de muncă, să producă mai multă prosperitate. Administrația publică să facă mai mult decât să lumineze noaptea străzile sau să repare drumurile. Pentru a pune în practică această viziune, strategia de dezvoltare trebuie să fie pe termen lung, iar realizarea ei va dura mai mult decât un ciclu electoral. Principalele partide politice ar trebui să caute prin consens politic marile proiecte pentru județul Sibiu. Proiectele bune nu pot fi stabilite în birouri, ci e nevoie să consultăm tot mai des sibienii din orașele și satele județului, pentru a vedea care le sunt problemele, speranțele”, a declarat candidatul PNL.

12987047_1717314655212125_4821571915178708467_n

Daniela Cîmpean susține că o administrație eficientă are nevoie de angajați competenți și bine pregătiți, care sunt aleși pentru că sunt competenți, nu pentru că sunt membri de partid sau rude. ”În Consiliul Județean e nevoie de debirocratizare și informatizare, e nevoie ca personalul să fie instruit permanent. Informatizarea serviciilor ar face ca cetățenii să se deplaseze mai puțin, iar cererile lor să poată fi urmărite, să se vadă în fiecare moment unde și în ce stadiu de rezolvare sunt. Informatizarea ar trebui să se refere nu numai la Consiliul Județean, ci și la toate instituțiile subordinate sau finanțate de către Consiliu”, a mai spus Cîmpean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

din Sibiu

Acum 7 ani

Va doresc succes in îndeplinirea proiectelor; o nouă viziune, o mentalitate buna care sunt completate de tinerețe și profesionalism; bravo .
Raspunde

GB

Acum 7 ani

Din vara la Steaua!
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

tanti campean, cea plina de idei bune, pana acum unde ai fost? sau dupa alegeri vom mai auzi de tine?
Raspunde

nu ne crede prosti pe toti@ da-te jos din corcodus ca te faci de cacao

Acum 7 ani

Tanti Campean!!!.... ai spus o prostie ..........cum candidezi din partea unui partid politic si tu te dezici si tu de politica? .........sau provii si d-ta din ”sotietatea civila”?
Raspunde

nu ne crede prosti pe toti@ da-te jos din corcodus ca te faci de cacao

Acum 7 ani

Tanti Campean probabil ai dorit sa spui ca pentru marile proiecte ale sibiului vei colabora cu toate fortele politice ...dar asta este cu totul si cu totul altceva.
Raspunde

cetatean sibian

Acum 7 ani

nu ma intereseaza tehnocratii cum de altfel nu ma intereseaza nici psd -istii, dar spre exemplu anul trecut atunci cand la conducerea CJ Sibiu era Cindrea , drumul Ocna Sibiului -Toparcea - Ludos era reparat. Dar acum cand ne conduc bravii PNL-istii Sovaiala si Luca de soarta acestui drum nu se mai intereseaza nimeni. In schimb apare Madam Campean impreuna cu Turcan si clovnul de Pop si ne prezinta marile ambitii irealizabile. O sa fie o crunta dezamagire precum seful lor Johannis !
Raspunde

Fodor

Acum 7 ani

Toata lumea are idei multe si bune insa greu de realizat. Toti cei care fac politica ar trebui sa prezinte modalitatea prin care doresc sa ajunga la un rezultat. E usor sa stabilesti obiective pe care nu le vei realiza niciodata, insa electoratul naiv isi va da seama ca a fost mintit sau indus in eroare doar dupa alegeri. Ceea ca isi propune doamna Campean sunt pure chiftelute electorale. Probabil nu stie care sunt competentele Consiliului Judetean Sibiu, desi e consiluer judetean de ceva vreme. Inca un spot electoral lipsit de adevar.
Raspunde

Fritz

Acum 7 ani

Nu stiu cum e Campean asta, dar Pop face toti banii...Daca pana acum nu s-au facut de rusine destul, cu Pop au toate sansele...
Raspunde

Icloud

Acum 7 ani

Danielă, dar pe gheaţă ştii să fugi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus