Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
15°C

CJ anunță că a asfaltat 3 kilometri

CJ anunță că a asfaltat 3 kilometri

3,7 kilometri de asfalt este realizarea cu care se laudă Consiliul Județean Sibiu, în luna aprilie.

Instituția a remis uncomunicat în care anunță că a finalizat așternarerea covorului asfaltic pe DJ 105 A Marpod-Ilimbav-Săsăuş, pe o lungime de 2,7 km, valoarea lucrărilor executate fiind de 735.000 lei și un alt kilometru în comuna Târnava, pe DN 141 E Târnava, investiţie în valoare de 300.000 lei.

Lucrările au fost posibile datorită îmbunătățirii condițiilor meteorologice. Angajații Drumuri și Poduri SA lucrează, zilele acestea, și pe DJ 105 H Arpaşu de Jos-Arpaşui de Sus, pe o lungime de 5 km, dar se execută plombări și pe DJ 105 D, de la intersecţia cu DN 1 şi până la intrarea în comuna Cârţa, pe o lungime de aproximativ 1 km.

În cursul lunii mai, sunt programate lucrări de aşternere covor asfaltic pe DJ 105 G Avrig – Racoviţa – Tălmaciu, pe o lungime de 2,5 km. “Activitatea societăţii de drumuri şi poduri a Consiliului Judeţean Sibiu va fi una intensă în luna mai, întrucât vor începe şi lucrările de reabilitare pe drumurile comunale incluse în programul pe anul 2016”, anunță purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, Ioana Căpățână.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Iulia

Acum 6 ani

Fain, lucrari fara licitatie cu firma proprie care spala bani. Modelul DPC din Sibiu luat si de CJS fara ca nimeni sa se sesizeze. Cum naiba sa te lauzi cu chestiile astea? Daca tot furati nu mai semnalizati nebunilor!
Raspunde

M

Acum 6 ani

3 km ??????pt 3 km pe luna ( insa nu avem 36 de km pe an,rebilitati ) ,nu merita sa avem CJ sau presedinte de CJ....le putem desfiinta si apoi realiza astfel de performante marete si fara ei....macar cu salariile lor pe un an....mai asfaltam 3 km
Raspunde

Mircia

Acum 6 ani

decat nimic....asa are si TSTV ce sa prezinte ;) Ca in Bangladesh ;)
Raspunde

Mihai Tanase

Acum 6 ani

Un comunicat înseamna lauda ? Bravo baieti, asa se face presa...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus