Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Cod galben de ploi torențiale și furtuni

Cod galben de ploi torențiale și furtuni

Meteorologii Centrului Regional Transilvania-Sud Sibiu au transmis astăzi o informare meteo de tip galben, valabilă începând de astăzi, ora 19:00, până în 20 aprilie, ora 22:00.

”În intervalul menţionat, în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. În sudul Transilvaniei vor fi ploi, mai ales averse, ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local  25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp. Viteza vântului va depăşi 60...65 km/h, iar la munte va sufla tare, cu peste 70...80 km/h”, au explicat meteorologii.

Procesul de răcire va continua şi pe parcursul zilei de miercuri, 20 aprilie, vremea devenind răcoroasă pentru această dată. În dimineţile zilelor de joi 21 aprilie şi vineri 22 aprilie, se va produce brumă local în depresiunile intracarpatice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus