Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Străzile Cindrelului și Odessa - închise traficului pentru modernizări

Străzile Cindrelului și Odessa - închise traficului pentru modernizări

Străzile Cindrelului, din cartierul Valea Aurie, și Odessa, din zona Pieței Cluj vor fi închise timp de patru, respectiv opt luni, anunță reprezentanții administrației locale. Pe cele două străzi vor fi demarate, din această săptămână, lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canal, după care vor fi modernizare și trotuarele și carosabilul.

strada odessa

Pe strada Cindrelului, lucrările vor fi executate de asocierea DPC SA - SC Comtram SA - Geiger Transilvania, iar pentru Odessa asocierea este formată din Comtram - SC DPC SA - Geiger Transilvania - Electron Impex SRL - Neoplan SRL, informează reprezentanții Primăriei Sibiu.  Potrivit comunicatului emis de aceasta, mașinile riveranilor vor putea intra pe șantier în drum spre casă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus