Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Medalie de bronz pentru Daniel Natea, la Campionatele Europene de Judo din Rusia

Medalie de bronz pentru Daniel Natea, la Campionatele Europene de Judo din Rusia

Sibianul Daniel Natea a câştigat medalia de bronz la Campionatele Europene de Judo de la Kazan (Rusia), după ce l-a învins în disputa pentru locul 3 pe ucraineanul Aleksandr Gordienko. Sportivul a luptat la categoria +100 de kilograme.

În drumul spre medalia de bronz, Natea a trecut în optimi de austriacul Daniel Allerstorfer, în sferturile de finală l-a învins pe ungurul Barna Bor, însă în semifinale a fost învins de israelianul Or Sasson, pentru ca mai apoi să­-l înfrângă pe ucraineanul Aleksandr Gordienko, în lupta pentru locurile 3-5.

Este a treia medalie de bronz obţinută de România, după reuşitele sportivelor Monica Ungureanu (48 kg) şi Andreea Chiţu (52 kg).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 7 ani

Felicitari sportivului si mult succes in continuare, la Rio. Felicitari antrenorului, cunoscutul judoka Mircea Frătică şi fie ca elevul să- i calce pe urme la Olimpiadă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus