Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

15 candidați la Primăria Sibiu. Și o surpriză: Teodor Tulpan

15 candidați la Primăria Sibiu. Și o surpriză: Teodor Tulpan

Până în această dimineață au fost validate candidaturile a 15 candidați care vor să ocupe fotoliul de primar al municipiului Sibiu, după alegerile din 5 iunie. Pe lângă reprezentanții partidelor parlamentare, și-au anunțat candidatura la alegerile locale trei candidați independenți, dar și alți sibieni, reprezentanți ai unor partide mai mici, e vorba de Partidul Dreptății Sociale, Partidul Unității Socialiste din România, Partidul ecologist, Partidul România Unită și Partidul Dreptății Sociale.

De azi noapte de la ora 12, a expirat termenul limită de la care nu se mai primesc alte înscrieri în cursa electorală.

În cursa electorală s-a înscris și alpinistul Teodor Tulpan, primul român care a urcat pe vârful Everest. ”Candidez pentru că vreau o schimbare. Toată lumea vrea o schimbare în bine, dar nu se implică mai mult. Eu m-am decis să mă implic mai mult și prin ce am făcut și prin ce vreau să fac. Oamenii au fost alături de mine și când am mers pe Everest, și moral, și financiar, și în toate domeniile și sper să facă același lucru și acum. AM dovedit că s-a putut. Tot cu oamenii s-a putut face o treabă și acum tot cu oamenii se poate face, pentru că singur n-o să pot reuși. Degeaba dăm noi din gură, dacă nu avem alături de noi oamenii direct implicați, cetățenii orașului. Trebuie să ascultăm ce vor oamenii să se facă, nu ce vrem noi”, a declarat Tulpan. El va reprezenta Partidul Ecologist.

Lista candidaturilor:

  1. Ana Alexandrina Matei – candidat independent
  2. Astrid – Cora Fodor - FDGR
  3. Daniel Galan - UNPR
  4. Ovidiu Ioan Sitterli – PSD
  5. Lucian Liviu Trancă – candidat independent
  6. Ioan Ștefan Zară – candidat independent
  7. Răzvan Pop - PNL
  8. Ovidiu Zeicu – PPU (Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
  9. Ioan Gligor – PMP
  10. Gheorghița Cârstoiu – PDS (Partidul Dreptății Sociale)
  11. Marius Popescu – ALDE
  12. Lucian Gabriel Pițu – Partidul Social Românesc
  13. Eugenia Florescu – Partidul România Unită
  14. Teodor Tulpan – Partidul Ecologist
  15. Marius Vintilă Partidul Unității Sociale din România

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

gigi contra

Acum 7 ani

Poate toți luați împreună fac cât un candidat rezonabil!
Raspunde

Popescu M.

Acum 7 ani

Ai mare dreptate !!!
Raspunde

god

Acum 7 ani

urata poza
Raspunde

dumitru

Acum 7 ani

mi-e mila de Daniel galan a ales partidul gresit Dane aveai mai multe sanse independent nu e locul tau acolo
Raspunde

Nea costel

Acum 7 ani

Marius Popescu? Un personaj care vrea sa ajungă la primărie sa bage cu doua mâini in buzunare. Nu il interesează Sibiul si sibieni. Nu il recomnd. Nu votați.
Raspunde

Aer Curat

Acum 7 ani

Felicitari Fane pentru decizia ta de a te implica in lupta pentru mai binele sibienilor. Daca vei fi la fel de hotarat si de abil in politica, asa cum te stim din alpinism, o sa avem parte de schimbarea in bine pe care ne-o dorim cu totii. Succes! Ecologistii adevarati sunt alaturi de tine. Acum avem pentru ce sa mergem la vot!
Raspunde

Ciuca

Acum 7 ani

Prosti da' multi..., JENANT.
Raspunde

caius

Acum 7 ani

S-a mai infintat un partid ? PPU ....cica sociali liberali ...tradus partidul prostilor uniti si refugiati de la alte partide ....si-. in mare parte sant oamenii lui Cindrea acum cu alta palarie vezi chiar cel care candideaza acum la primarie OVIDIU ZEICU si care i-a tinut trena zi si noapte la alegerile trecute si finalul a fost dezastruos Doamne fereste -ne de asemenea oameni ......dar uite ca astia se baga in politica ca ei sant niste ratati si profesional ptr asa functie chiar nu au nimic de spus Un simplu dansator la Junii sibiului cu absolut nici o pregatire in afara de coregrafie se vrea primar ....sigur impins tot de psd ptr a pregati teren ptr eventualii ratati si fugariti din acest partid Da i-a pus partidului un nume pe masura lor .......... PARTIDUL PROSTILOR UNITI .........PPU
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Expresia "Trebuie să ascultăm ce vor oamenii să se facă, nu ce vrem noi”, este naiva, se vede ca omul habar n-are. Exemplu recent: pistele pentru biciclete. Urmarind forumurile acestui site, vei vedea ca parerile sunt impartite. Ca politician, trebuie insa sa iei o hotarare. Putine probleme se vor ivi, unde toti "oamenii" vor fi de acord in unanimitate. Alpinismul e mai putin complicat.
Raspunde

Alzara

Acum 7 ani

M-am lamurit..cu lista asa penibila am doua optiuni..sa nu merg la vot sau sa-l anulez..totusi a doua varianta o voi alege..mi-e sila de ei cu casnica fodor in frunte!
Raspunde

Bisboc Matarangul

Acum 7 ani

''Prudenta vine dupa patanie si pentru omul inteligent nu mai dispare niciodata.Prostul este scutit de ea'' O'LING PEODAR SFAR KUKARIC
Raspunde

Anonimous de Sibiu

Acum 7 ani

Personal mi-as asuma riscul cu un independent pentru ca partidele politice mu mai prezinta niciun fel de incredere, dar ... Daca independentii sunt agenti acoperiti si/sau informatori ai serviciilor secrete care de fapt conduc tara spre dezastru? O sa spun pas acestuor alegeri INTRUN SINGUR TUR!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus