Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trafic îngreunat la Piaţa Cibin. Se lucrează la podul nou

Trafic îngreunat la Piaţa Cibin. Se lucrează la podul nou

Circulaţia pe strada Râului, mai ales în zona pieţei Cibin, a fost îngreunată astăzi. Cozile de maşini s-au întins până după sediul fabricii Mondex.

Traficul a fost îngreunat în principal din cauza lucrărilor care se efectuează la podul nou peste Cibin. Un sens de mers este restricţionat de muncitori. "Sunt în derulare lucrări de vopsitorie, respectiv marcaje rutiere şi vopsirea elementelor metalice", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, podul a fost inaugurat, astfel încât circulaţia să se fluidizeze, însă contractul nu a fost realizat în proporţie de 100%. Au rămas de făcut, de anul trecut, lucrări la malurile Cibinului şi la aleile pietonale de sub pod. Termenul de finalizare a contractului este finalul lunii aprilie.

Foto: Facebook - InfoTraficSibiu, Andrei Suciu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

eugen

Acum 7 ani

I-a apucat vopsitul marcajelor pe carosabil exact la pranz...
Raspunde

Iulia

Acum 7 ani

Da cand vrei mai desteptule sa vopseasca? Dimineata la 0 grade pe carosabil umed sau noaptea pe intuneric? Vai ce drama, a stat sibianul 10 minute in trafic.
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Lasă păpușică, ca nu în toate diminețile sunt 0 grade și nu plouă. Și pentru cazuri de noapte există soluții de iluminat. A mai evoluat și tehnica dar nu trebuie să-ți bați tu capul cu așa ceva!
Raspunde

Revolutionarul

Acum 7 ani

Tembela mai esti Iulia. Pai in Cluj, inca de acum 17 ani, noaptea se reparau gropile si se marca drumul; ei au auzit de reflectoare. La Sibiu, hotiile fostului Primar impreuna cu DPC, au facut de-am ramas mult in urma fata de lumea civilizata. Noi toti oamenii trebuie sa protestam impotriva acestor deraiaje ale Primariei. Cand mai vedem asa ceva in oras, ar trebui sa claxonam continuu.
Raspunde

008

Acum 7 ani

Prostanilor, fătuca are dreptate nu fiți tâmpiți. Ăia trebuie să predea mâine lucrarea. Noaptea sunt 0 grade și zilele trecute a tot plouat. Ieri și azi se putea marca ca să reziste. Nu vă mai c..ti atât pe voi. Nu a fost nici o aglomerație, maxim 5 minute în trafic. Păi mergeți acolo vara într-o zi de duminică și este dublu traficul.
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Sa fim seriosi, au fost si perioade in care se putea lucra, din 1 Ianuarie pana acum....tocmai acum si-au gasit, in traficul de sarbatoare. Pana acum banuim ca au avut concediu. Cu asa competenta si interes, ma intreb cat o sa reziste podul, ca un secol ca precedentul clar nu. Actualmente se construieste prost, pentru a inlocui, deci a produce, in trecut construiau sa reziste !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus