Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

CSU Sibiu încheie sezonul cu un meci special: jucători vs fani

CSU Sibiu încheie sezonul cu un meci special: jucători vs fani

CSU Sibiu organizează un meci special între jucători şi fanii care au susţinut necondiţionat echipa pe parcursul întregului campionat. Meciul va avea loc luni, 2 mai 2016, de la ora 18:00, în Sala „Transilvania”.

E modul prin care, jucătorii pregătiți în acest sezon de Dan Fleșeriu, Pepe Silva și Cătălin Vulc, și susținuți de staff-ul din conducereal Clubului, doresc să încheie sezonul 2015/2016.

”Nu am putut pune punct, după încheierea meciurilor din PlayOff, fără să ne luăm rămas bun de la cei care ne-au fost alături necondiționat și i-au încurajat pe jucătorii noștri și în acest sezon. Cred că suporterii sibieni au dat o lecție de viață multora din baschetul românesc, despre ce înseamnă să iubești o echipă, să o susții și să fii alături de ea, indiferent de circumstanțe. E clar că nu putem continua decât împreună-echipă și suporteri- uniți de aceleași dorințe și dragoste față de acest sport extraordinar. Vă așteptăm pe toți la Sala Transilvania să sărbătorim împreună marea familie galben-albastră”, a spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.

CSU Atlassib Sibiu, echipa formată din jucătorii acestui sezon: Octavian Popa Calotă, Vlad Tincu, Kevin Hardy, Igor Mijajlovic, Boris Lalovic, Georgian Păun, Cornel Cioacătă, Will Paul și Lawrence Gilbert, va îmbrăca tricourile albastre și va fi condusă, de pe banca tehnică, de Florin Iacob, liderul galeriei sibiene, și Nicu Scorvelciu, un alt suporter vechi al CSU Sibiu.

De partea cealaltă, Dan Fleșeriu va fi antrenor pentru echipa CSU Fans, formată din Cãlin Turcu, Răzvan Popa, Ciprian Oprean, Vlad Branga, Adi Muntean,  Mircea Damian, Radu Lămoran, Radu Muşoaie, Gabi Hurubean, Andrei Benedek, Călin Găvozdea, Edi Marinca, Nicu Mutu și Alex Popescu. Aceștia vor evolua în tricouri galbene.

Accesul este gratuit iar pentru spectatori  va fi organizat un concurs cu premii oferite de Andu și Aria, doi dintre partenerii de nădejde ai echipei sibiene. La final, baschetbaliștii care au evoluat pentru CSU Atlassib Sibiu în sezonul competițional 2015/2016 vor  oferi autografe.

Sibiu Star Game va fi transmis prin Livestreaming în linkul următor:

http://livestream.com/Romania-Live-Events/StarGame

Marți, 3 mai 2016, întreaga echipa va fi invitată de suporterii sibieni la o petrecere pe care o organizează, în semn de apreciere pentru eforturile depuse de-a lungul întregului sezon.

foto: csusibiu.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus