Sâmbătă,
24.07.2021
Parțial Noros
Acum
26°C

Sportivii de la Puma şi Hwarang au strălucit la Campionatul European de Taekwon-do din Finlanda

Sportivii de la Puma şi Hwarang au strălucit la Campionatul European de Taekwon-do din Finlanda

Trei sibieni au reuşit să obţină medalii la Campionatul European de Taekwon-do, desfăşurat weekend-ul trecut la Tampere, în Finlanda. De asemenea, au contribuit la clasarea României pe locul al doilea, în clasamentul general pe medalii.

Vorbim despre Oana Mădălina Mureşan şi Marius Dâncu de la Puma Sibiu şi Oana Pavel de la CS Hwarang Sibiu. Mădălina a făcut parte din echipa naţională de feminin a României la spargeri forţă cu care a devenit campioană europeană de senioare, în timp ce  şi-a mai trecut în palmares titlul de vicecampioană europeană tot cu echipa Romaniei, la proba de tehnici speciale senioare.Celălalt reprezentant Puma, Marius Dâncu, a câştigat “argintul” la lupte, categoria +75 kg, juniori, în vreme ce Oana Pavel, legitimată la CS Hwarang, a luat “bronzul”, la luptă juniori – categoria -50 kg individual.

La această ediţie a Campionatelor Europene, au fost prezenţi nu mai puţin de opt sportivi legitimați la cele două cluburi din Sibiu: Oana Pavel, Andreea Pavel şi Dorian Neagu  (CS Hwarang) şi Mădălina Mureşan, Emanuel Matei, Dani Borcea, Marius Dancu (toţi de la PUMA).

Lotul întreg al României a fost format din 35 de sportive şi a ocupat locul al doilea în clasamentul pe medalii, cu 8 medalii de aur, 6 de argint şi 7 de bronz.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

sibian

Acum 5 ani

...felicitari pentru performanta !!!
Raspunde

Ani

Acum 5 ani

Incearca sa inchizi paranteza dupa CS HWarang; altfel nu se intelege nimic din propozitia respectiva
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus